• LIFE&STYLE

    Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει: Ετοιμάζαμε ταινία με τον Κώστα Βουτσά αλλά δεν προλάβαμε (video)

    • NewsRoom

    Κώστας Βουτσάς και Μιμή Ντενίση


    Μια νέα ταινία ετοίμαζε ο Κώστας Βουτσάς με την Μιμή Ντενίδη, πριν ο αξέχαστος ηθοποιός φύγει από τη ζωή.

    Για τρία χρόνια ο Κώστας Βουτσάς και η Μιμή Ντενίση συνεργάζονταν στην θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη». Η Μιμή Ντενίση αφιέρωσε την τελευταία παράσταση στον σπουδαίο ηθοποιό, ενώ μίλησε με συγκίνηση για την τελευταία φορά που τον είδε στην Εντατική. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι δυο τους σχεδίαζαν να δημιουργήσουν μια νέα ταινία.

    «Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το θέατρο και ειδικά για αυτό το θέατρο. Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν ένας απλός ηθοποιός, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Εγώ ένιωθα σαν να ήταν πατέρας μου, όπως και όλοι μας εδώ.

    Παίξαμε τρία χρόνια σε αυτή τη σκηνή και στην Κύπρο και στην Θεσσαλονίκη και ήταν πάντα η χαρά της ζωής, κι εκείνος που είχε όρεξη για τα πάντα και θέλω να σας πω ότι μέχρι τελευταία στιγμή που τον είδα στην Εντατική, η μόνη στιγμή που άνοιξε τα μάτια του ήταν όταν του είπα: ‘Θα κάνουμε την ταινία Κώστα, σήκω!’.

    Δυστυχώς ο Θεός τον ήθελε κοντά του. Θέλω να σηκωθείτε και να τον χειροκροτήσετε όλοι», ανέφερε η Μιμή Ντενίση και σείστηκε το θέατρο από το χειροκρότημα για τον ηθοποιό που έφυγε από κοντά μας.

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Μιμή Ντενίση ανέβασε δυο βίντεο και έγραψε:

    «Άνοιξες φτερά. Σε πήραν οι άγγελοι μακριά. Ποτάμι που κυλάει η μοναξιά. Να θυμάσαι μην ξεχνάς. Το τραγούδι που λέγαμε αγκαλιά στο τέλος της Σμύρνης. Η τελευταία σου μεγάλη παράσταση…με στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα το τραγουδάω πια για σένα και θα σε χειροκροτώ και είμαι σίγουρη πως θα με ακούς από κει ψηλά γιατί κι από κει το θέατρο θα ονειρεύεσαι».

    View this post on Instagram

    Για τον Κωστα..

    A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on



    ΣΧΟΛΙΑ