ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενεργή ξανά στα social media είναι η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Ιnstagram, φόρεσε ένα κομμάτι από την ντουλάπα της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.
Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η οποία πρόσφατα λάνσαρε ξανά το brand της με νέο όνομα «As Ever», μοιράστηκε ένα βίντεο στις Ιστορίες στο Instagram, από χαλαρές στιγμές που πέρασε σπίτι της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Εντύπωση έκανε το μωβ κολλεγιάκο φούτερ που φορούσε με την επιγραφή «Northwestern», το οποίο θύμισε κατευθείαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το ίδιο φούτερ φορούσε η Νταϊάνα τη δεκαετία του 1996 ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο. Τότε το είχε συνδυάσει με ένα ποδηλατικό σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια. Προηγουμένως είχε επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο του Σικάγο απ’ όπου είχε προμηθευτεί το φούτερ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σημειώνεται ότι η Μέγκαν σπούδασε θέατρο και διεθνείς σπουδές στο Πανεπιστήμιο Northwestern στο Έβανστον του Ιλινόις.
«Ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά για να απολαύσουμε το Σαββατοκύριακο» είχε γράψει η Μέγκαν στο Instagram.
Τα αποσπάσματα του βίντεο που ανέβασε έδειχναν την ίδια στην τεράστια έπαυλη στο Montecito ενώ ποτίζει τα φυτά της. Η Μέγκαν φαίνεται να παραδίδει το λάστιχο σε ένα από τα παιδιά της, το οποίο στη συνέχεια αρχίζει να ποτίζει τον όμορφο κήπο.
Η Μέγκαν Μαρκλ ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι θα βγάλει στις 4 Μαρτίου στο Netflix μια νέα εκπομπή με τίτλο «With Love, Meghan».
Εκεί θα μιλάει για την αγάπη της για την κηπουρική, τη μαγειρική και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Θα αφήσω ήσυχο τον πρίγκιπα Χάρι, αρκετά προβλήματα έχει με την απαίσια γυναίκα του
Σοφία Ζαχαράκη: Θα παρουσιάσει στο Υπουργικό το νέο νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντίνος και Λία Μαρτίνου: Ο Κώστας Στασινόπουλος στον Κύκλο
- Δικηγόροι για “κόκκινα” δάνεια: Καταγγέλλουν καταχρηστικές πρακτικές των servicers- Ζητούν ψηφιακή πλατφόρμα για τα εξυπηρετούμενα δάνεια
- Στενά του Ορμούζ: Τι επιτρέπεται και τι όχι στη ναυτιλία εν καιρώ πολέμου – Τι απαντούν οι ναυτιλιακές
- F1 Αυστραλία: Νίκη Ράσελ στην πρεμιέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.