• LIFE&STYLE

    Η κόρη της Madonna είναι το νέο πρόσωπο της Stellas McCartney

    • NewsRoom


    Δεν είναι εύκολο να κλέβεις τα φώτα από την Βασίλισσα της Pop Madonna, όταν γίνεται λόγος για την κόρη της Lourdes όμως η διάσημη σταρ είναι έτοιμη να της παραδώσει τα σκήπτρα της. Η κόρη της Madonna, Lourdes κάνει την “παρθενική” της εμφάνιση στον χώρο της μόδας καθώς πρωταγωνιστεί στην καμπάνια νέου αρώματος της Stella McCartney.

    Η διάσημη σχεδιάστρια και πολύ καλή φίλη της μαμάς Madonna μιλώντας για την επιλογή της 20χρονης Lourdes ως το βασικό πρόσωπο για το νέο άρωμα “Pop”, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ανέφερε πως την γνωρίζει από μικρή και πως έχει καταφέρει, παρά την μεγάλη δημοσιότητα που έχει να αντιμετωπίσει όλα τα χρόνια, να παραμείνει απομακρυσμένη από όλα αυτά και ιδιαίτερα προσγειωμένη.

    Η Lourdes όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες έχει πάρει τα εξωτικά χαρακτηριστικά της ομορφιάς της από τον Λατίνο πατέρα της Carlos Leon, που σε συνδυασμό με τις φυσιογνωμικές ομοιότητες που έχει με την Madonna το μέλλον της σε όποιον χώρο και αν διαλέξει να συμμετάσχει προβλέπεται λαμπρό.

     



    ΣΧΟΛΙΑ