ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χριστίνα Παππά ανέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι «αφελής», όμως η Κωνσταντίνα δε θέλησε να δώσει συνέχεια σε έναν ακόμα καβγά.
Η Χριστίνα είχε πει: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω «Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια». Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής»!
Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Καλή καρδιά παιδιά, δεν θέλω να στέκομαι σε άσχημα πράγματα. Εγώ πιστεύω υπάρχει καλή διάθεση, δεν είναι αρνητικό να πει ο άλλος ότι υπάρχει μια αφέλεια».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης στο ΣΑ ΟΗΕ για Συρία: Στηρίξουμε μία αξιόπιστη, συριακής ηγεσίας και κυριότητας, συγκροτημένη και συμπεριληπτική πολιτική μετάβαση
- Κουρτίδης: Στρατηγική επένδυση 40 εκατομμυρίων στην Καβάλα για το Alexandrou Chora της… τρίτης ηλικίας
- Τραμπ: Απειλεί να πάει τη WSJ στα δικαστήρια εξαιτίας άρθρου της που του αποδίδει επιστολή στον Έπστιν
- Ιράν: Απειλές από Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία για επαναφορά των κυρώσεων για το πυρηνικό του πρόγραμμα
