• LIFE&STYLE

    Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο γήπεδο με τα παιδιά τους- Οι πανηγυρισμοί και η παρατήρηση

    • NewsRoom

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα δύο παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ σε αγώνα ποδοσφαίρου


    Μερικές χαλαρές στιγμές κατάφεραν να ξεκλέψουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι επισκέφθηκαν το γήπεδο με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους.

    Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας επισκέφθηκαν το γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες Άστον Βίλα και Νόργουιτς Σίτι.

    Ιδιαίτερα κεφάτος και ένθερμος υποστηρικτής του αγώνα φαίνεται πως ήταν ο μικρός Τζορτζ, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πανηγύριζε έξαλλα, κάνοντας τους θαυμαστές των βασιλικών μελών να παραληρούν.

    Ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ συνόδευαν τους γονείς τους σε αυτή την χαλαρή οικογενειακή στιγμή, με τον μικρό να κάθεται στο πλευρό του πατέρα του και την μικρή πριγκίπισσα δίπλα στη μητέρα της.

    Τα δύο παιδιά της βασιλικής οικογένειας, που έχουν ξεχωρίσει και στο παρελθόν για τη ζωηράδα τους και το έντονο ταμπεραμέντο τους, τράβηξαν για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω τους.

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα δύο παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ σε αγώνα ποδοσφαίρου

    Ο πρίγκιπας Τζορτζ επιδόθηκε σε έναν ατελείωτο και ξέφρενο πανηγυρισμό για την ομάδα του, την Άστον Βίλα, με χοροπηδήματα και εκφράσεις ενθουσιασμού, που μαγνήτισαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων. Όταν, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κόνορ Χουριχέιν πέτυχε το 4ο γκολ σε έναν αγώνα που έληξε τελικά με 5-1 νίκη της αγαπημένης ομάδας του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο μικρός σηκώθηκε όρθιος και χειροκροτούσε έντονα.

    Το στιγμιότυπο αυτό, μάλιστα, αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό και η οικογένεια του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ το μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, δημιουργώντας μεγάλη απήχηση στο κοινό που τους ακολουθεί φανατικά.

    Παρ’ ότι, όμως, η οικογένεια μοιράστηκε τη συγκεκριμένη στιγμή στο διαδίκτυο και παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είχε κρύψει την χαρά του για την πρόκριση της Άστον Βίλα στην premier league τον περασμένο Μάιο, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του 6χρονου Τζορτζ δεν φαίνεται να ενθουσίασαν τους γονείς του, που είχαν επικεντρωθεί στο να τον κατευνάζουν όποτε εκείνος έκανε πιο έντονες εκφράσεις χαράς.

    Ο μικρός Τζορτζ πανηγυρίζει και η μητέρα του του κάνει παρατήρηση

    Στο ίδιο το στιγμιότυπο που μοιράστηκαν, μάλιστα, τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, όσο και η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να κάνουν παρατήρηση στον μεγαλύτερο γιο τους, την ώρα που εκείνος χοροπηδά και χειροκροτά χαρούμενος. Είναι γεγονός πως η οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα και παρακολουθεί πλήθος αγώνων. Στον αγώνα του Σαββάτου, ωστόσο, ακόμη και ο άλλοτε πιο ένθερμος Ουίλιαμ παρακολούθησε τον αγώνα αρκετά πιο συγκρατημένα.

    Μάλιστα, μερικοί καλοί παρατηρητές διαπίστωσαν ότι, κατά τη διάρκεια του βίντεο που δημοσιεύθηκε, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται να λέει, συγκεκριμένα, στον γιο του να ηρεμήσει και ότι υπάρχει σημαντικός λόγος γι’ αυτό.

    Πολλοί εκτιμούν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήθελε να συνετίσει τον γιο του, καθώς ο ίδιος, μαζί με την οικογένειά του, κάθονταν στην πλευρά του γηπέδου, όπου κάθονταν οι οπαδοί της ηττημένης ομάδας. Επομένως, πιθανότατα ο δούκας του Κέιμπριτζ ήθελε να αποφύγει η συμπεριφορά του γιου του να προκαλέσει τις αντιδράσεις των στεναχωρημένων οπαδών της Νόργουιτς Σίτι.



    ΣΧΟΛΙΑ