• LIFE&STYLE

    Οι καλοκαιρινές διακοπές της Κατερίνας Καινούργιου στην Πάρο και τη Σύρο (pics)

    • NewsRoom
    Καινούργιου Κατερίνα

    Κατερίνα Καινούργιου


    Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές της διακοπές και χαίρεται περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης μαζί με τις φίλες της στα ελληνικά νησιά.

    Με το τέλος της εκπομπής της και δίχως να χάσει καιρό, ξεκίνησε τις διακοπές της από τη Μύκονο για να ταξιδέψει αργότερα στο μαγικό Μόντε Κάρλο. Η επιστροφή της στην Αθήνα δεν κράτησε πολύ, αφού έφυγε ξανά, με προορισμό την όμορφη Σύρο, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται στο νησί της Πάρου.

    Απολαμβάνοντας τη θάλασσα, τον ήλιο και την απέραντη θέα που έχουν τα ελληνικά νησιά, μοιράζεται τις ξέγνοιαστες στιγμές της με το κοινό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Δείτε φωτογραφίες:

    https://www.instagram.com/p/Bl-nI5DABsm/?hl=el&taken-by=katken85

    View this post on Instagram

    Υπέροχη Σύρος … ~όσες φορές κι αν σε αρνήθηκαν ή κι αν αρνήθηκες, ένα άσπρο σπίτι πάνω στο λόφο ζητάει τη ματιά σου, ένα παιδί βρέχει τα πόδια του στη θάλασσα χαμογελώντας, ένα πουλί τη νύχτα τραγουδάει και για σένα. Λοιπόν, ας αναβάλουμε και πάλι˙ ας ενθρονίσουμε αυτή τη μικρή πεταλούδα στο ραγισμένο τζάμι…~ Γιάννης Ρίτσος, Υπολογισμένη αναβολή #greece #syrosisland #summeringreece #islandlife total look: @peplos_shop sandals: @nakshoes Ποσο όμορφοι στίχοι …πόση ομορφιά σ αυτό το νησί ..?

    A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να γίνει για 7η φορά μαμά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 απαραίτητα tips για τις πρώτες κοινές διακοπές με τον σύντροφό σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι 19 ετών και μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ