• LIFE&STYLE

    Η Κάιλι Τζένερ φτιάχνει χριστουγεννιάτικα μπισκότα με την κόρη της και ρίχνει το Internet

    Η Κάιλι Τζένερ με την κόρη της Στόρμι


    Με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο βίντεο, η Κάιλι Τζένερ μαζί με την σχεδόν 2 χρονών κόρη της, Στόρμι «έριξαν» το διαδίκτυο!

    Η νεαρή δισεκατομμυριούχος και ριάλιτι περσόνα διατηρεί κανάλι στο YouTube, όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, καθώς και tips & tricks για μακιγιάζ και μαλλιά, ενώ δοκίμασε και τις ικανότητές της στο μαγείρεμα!

    Σε πρόσφατο βίντεο, η μικρότερη ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, μάς βάζει στην κουζίνα της, όπου μοιράζεται τη δική της πρόταση και συνταγή για νόστιμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα με ζάχαρη.

    Την παράσταση κλέβει η μικρή βοηθός της, που δεν είναι άλλη από την κόρη της, Στόρμι, την οποία απέκτησε με τον ράπερ, Τράβις Σκοτ, τον Φεβρουάριο του 2018.

    Μαμά και κόρη φτιάχνουν τη ζύμη για τα μπισκότα, ενώ στη συνέχεια αφού τα ψήσουν, τα διακοσμούν με σοκολάτα, γλάσσο και χρωματιστά κουφετάκια.

    Στη συνέχεια την εμφάνισή της κάνει και η γιαγιά της Στόρμι και momager της Κάιλι, Κρις Τζένερ.

    Με περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, η Κάιλι Τζένερ αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως πρόκειται για μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της γενιάς της.

    Πάντως, αυτό που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση στο κοινό της είναι ο τρόπος με τον οποίο μιλάει στην κόρη της, που ακόμα δεν έχει κλείσει τα 2 της χρόνια.

    Η Κάιλι δεν χρησιμοποιεί μωρουδίστικες λέξεις, αντίθετα απευθύνεται στην κόρη της σαν να μιλάει σε έναν συνομήλικό της.

    Για την ηλικία της, η Στόρμι μιλάει καθαρά, με πολλούς να αναφέρουν ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από μεγάλους ανθρώπους, ενώ πριν βουτήξει το μικρό χεράκι της μέσα στο αλεύρι, ρωτάει πρώτα την μητέρα της!

    «Φαίνεται ήρεμη και έξυπνη για την ηλικία της», σχολιάζουν πολλοί, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν τον ήρεμο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Κάιλι, το «ατύχημα» της Στόρμι, όταν έριξε το μπουκαλάκι με την βανίλια και χύθηκε όλο πάνω στον πάγκο.

    Δεν την μάλωσε, αλλά της έδωσε χαρτί κουζίνας και την βοήθησε να το καθαρίσει!

    «Μπορεί να μην την συμπαθώ, αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ καλή μαμά!», αναφέρει άλλος χρήστης.

    Δείτε το χαριτωμένο βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ