• LIFE&STYLE

    Η Julianne Moore συμπαραστέκεται στη μητέρα του αδικοχαμένου Τηλέμαχου

    • NewsRoom
    τζουλιαν_μουρ

    Julianne Moore


    Με ένα συγκινητικό μήνυμα θέλησε η Julianne Moore να εκφράσει τη λύπη της, αλλά και τη συμπαράστασή της στη μητέρα του Τηλέμαχου, του 27χρονου Έλληνα ομογενή που έχασε τη ζωή του την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Thousand Oaks στην Καλιφόρνια, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ σε ένα εστιατόριο.

    Η σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον γιο της, όταν εκείνος ήταν μόλις 1,5 ετών και έγραψε:

    «Σκέφτομαι συνέχεια την Σούζαν Ορφανού και τον γιο της, Τηλέμαχο που είχε καταφέρει να επιβιώσει από το μακελειό στο Λας Βέγκας, αλλά σκοτώθηκε στο Thousand Oaks. Φανταστείτε τη θλίψη της και τη θλίψη τόσων ανθρώπων που έχασαν τους αγαπημένους τους εξαιτίας της ένοπλης βίας. Δεν θα σταματήσω να μάχομαι για εκείνους μέχρι να υπάρξει αληθινή αλλαγή στη χώρα μας».

    Πριν μερικές ημέρες, η μητέρα του αδικοχαμένου Τηλέμαχου έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο ABC, αναφέροντας ότι «ο γιος μου ήταν στο Λας Βέγκας και γύρισε σπίτι. Χθες δεν γύρισε».

    τηλεμαχος
    Ο 27χρονος Έλληνας ομογενής που επιβίωσε το μακελειό στο Λας Βέγκας, αλλά έχασε τη ζωή του στην Καλιφόρνια

    Μάλιστα, επεσήμανε πως «Δεν θέλω προσευχές, δεν θέλω καλές σκέψεις. Θέλω έλεγχο στη χρήση των όπλων. Ελπίζω κανείς να μην μου στείλει άλλες προσευχές. Θέλω έλεγχο στη χρήση των όπλων. Όχι άλλα όπλα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλαση φωτιάς στην Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 31 οι νεκροί από την πύρινη λαίλαπα (video+map)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς είναι σήμερα η Ρίκα Διαλυνά; (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Καστάνη: «Μετά έπαθα σοκ και πήρα την αστυνομία» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ