• LIFE&STYLE

    Η Ιωάννα Λίλη κουρεύει τον Ζαγοράκη και τον γιο τους (pics & video)

    • NewsRoom

    Ιωάννα Λίλη και Θοδωρής Ζαγοράκης


    Κρυφά ταλέντα ανακαλύπτουμε όλοι μας λίγο-πολύ μέσα στην καραντίνα, με ένα από αυτά για πολλούς να είναι η… κομμωτική!

    Αυτό ακριβώς συνέβη και στην Ιωάννα Λίλη, η οποία πήρε την κατάσταση στα χέρια της και επιμελήθηκε η ίδια το κούρεμα του συζύγου της, Θοδωρή Ζαγοράκη.

    Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής αποφάσισε να αφεθεί στα χέρια της παρουσιάστριας, καθώς ένιωσε πως ήρθε η ώρα να κόψει τα μαλλιά του.

    Εκτός από τον σύζυγό της, όμως, η Ιωάννα Λίλη ανέλαβε και το κούρεμα του γιου τους.

    Οι δυο τους κάθισαν στην καρέκλα και, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα Λίλη με λίγη βοήθεια από τον κομμωτή της και μια μηχανή εκτέλεσε με επιτυχία την αποστολή της.

    «Φίλοι μου Καλημέρα – Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες σήμερα και στις Εορτάζουσες!!!», έγραψε αρχικά η ίδια και συνέχισε:

    «Η καραντίνα θεωρώ ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα -δεν πίστευα ότι το κατέχω- αλλά τα μαλλιά του Ζαγόρ και του Ζαγόρ junior είχαν μεγαλώσει πολύ».

    «Μπορώ, λοιπόν, να πω, ότι τα κατάφερα!!», κατέληξε με υπερηφάνεια η Ιωάννα Λίλη.

    Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε στο Instagram:

    Η Ιωάννα Λίλη κουρεύει τον Θοδωρή Ζαγοράκη
    Το τελικό αποτέλεσμα!

    View this post on Instagram

    Φίλοι μου Καλημέρα-Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες σήμερα και στις Εορτάζουσες!!! Η καραντίνα θεωρώ,ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα-δεν πίστευα ότι το κατέχω-αλλά τα μαλλιά του Ζαγόρ και του Ζαγόρ junior είχαν μεγαλώσει πολύ.Μπορώ λοιπόν να πώ,ότι τα κατάφερα!!!🤗 Σε ευχαριστώ @alex_georgakopoulos για τις χρήσιμες οδηγίες!!!! @alex_mens_hair_club_official #happynameday #tothosewhocelebrate #haircutchallenge #itestmyself #succeed #happymom #happywife #loveu #kisses 😁😘🤗😉😚💇💇🏻‍♂️✂️✂️🙋‍♀️ #thanku @alex_georgakopoulos #fortheuseful #tips ✂️ @alex_mens_hair_club_official

    A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on



    ΣΧΟΛΙΑ