• LIFE&STYLE

    Η Γιούλικα Σκαφιδά θυμάται τον «εγκλεισμό» της στη Σπιναλόγκα και «Το Νησί» (video)

    Γιούλικα Σκαφιδά


    Η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook μνήμες από τα γυρίσματα της σειράς το «Νησί» στη Σπιναλόγκα.

    «Σαν σήμερα 9 χρόνια πίσω προβλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Η Μαρία αναχωρεί για τη Σπιναλόγκα. Όταν ο εγκλεισμός σου επιβάλλεται υπό αυτές τις συνθήκες είναι βασανιστικός. Κάποιοι άνθρωποι, όχι πολλά χρόνια πίσω, έζησαν απομονωμένοι σε ένα μικρό νησί για να προστατεύσουν τους υπόλοιπους. Εμείς σήμερα για να προστατεύσουμε άλλους συνανθρώπους μας, καλούμαστε να μείνουμε σπίτι μας, προσωρινώς, και με όλες τις ανέσεις…αλλά δυσκολευόμαστε!» έγραψε.

    Δείτε την ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά:

    Σαν σήμερα 9 χρόνια πίσω προβλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Η Μαρία αναχωρεί για τη Σπιναλόγκα. Όταν ο εγκλεισμός σου επιβάλλεται υπό αυτές τις συνθήκες είναι βασανιστικός. Κάποιοι άνθρωποι, όχι πολλά χρόνια πίσω, έζησαν απομονωμένοι σε ένα μικρό νησί για να προστατεύσουν τους υπόλοιπους.Εμείς σήμερα για να προστατεύσουμε άλλους συνανθρώπους μας, καλούμαστε να μείνουμε σπίτι μας, προσωρινώς, και με όλες τις ανέσεις…αλλά δυσκολευόμαστε! #μένουμε_σπίτι #it #is #not #that #difficult #staythefuckhome #stayhome

    Posted by GIOYLIKA SKAFIDA – ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ on Monday, March 16, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ