• LIFE&STYLE

    Οι γυναίκες που κάνουν την “πρώτη κίνηση” είναι πιο τυχερές στον έρωτα λέει η επιστήμη

    ζευγάρι


    Είναι ένα ερώτημα που ταλανίζει άντρες και γυναίκες εδώ και χρόνια: Ποιος κάνει την πρώτη κίνηση σε μια γνωριμία;

    Σύμφωνα με νέα έρευνα της The League, μιας εφαρμογής γνωριμιών, ένα στα τρία ετερόφυλα ζευγάρια ξεκίνησε τη σχέση του με τη γυναίκα να στέλνει πρώτη μήνυμα στον άντρα μέσω του διαδικτύου!

    Η εφαρμογή ανέλυσε δεδομένα από 100 επιτυχημένα ζευγάρια που είχαν βρει το άλλο τους μισό στο The League, δηλαδή όσους βρίσκονταν σε σχέση για περισσότερο από ένα χρόνο και γνωρίστηκαν στην εφαρμογή αυτή.

    Ωστόσο, σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα στις γνωριμίες Madeleine Mason, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ξεκινήσουν μια γνωριμία και στην πραγματική ζωή τους εκτός από τον online χώρο, αν και όλο αυτό γίνεται τόσο υποσυνείδητα που μπορεί να μην καταλαβαίνουν καν ότι το κάνουν.

    “Οι άντρες σπάνια ακολουθούν τις γυναίκες, αν δεν πάρουν κάποιο μήνυμα ενδιαφέροντος, όπως ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα ή ένα τίναγμα μαλλιών”, είπε στην Independent η ειδικός. “Φαίνεται να είναι μια έμφυτη συμπεριφορά στο DNA μας. Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες κοινωνίες. Έτσι μπορεί να μην είναι τόσο διαφορετικό σε ένα online περιβάλλον. “

    Επομένως, οι γυναίκες δεν θα πρέπει να φοβούνται να κάνουν εκείνη την περίφημη “πρώτη κίνηση”, καθώς με την τακτική αυτή η τύχη είναι με το μέρος τους και οι πιθανότητες να βρουν τον έρωτα περισσότερες!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φλερτ: «Διαβάστε» τη γλώσσα του σώματός του για να μάθετε πόσο του αρέσετε!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας έχουν απατήσει; Μην πτοείστε! Ιδού τα οφέλη της απιστίας σύμφωνα με την επιστήμη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σας το παίζει «δύσκολος»; Τι θα κάνετε



    ΣΧΟΛΙΑ