• LIFE&STYLE

    Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ πενθεί στο Instagram (pics)

    • NewsRoom

    Ο Καρλ Λάγκερφελντ με την αγαπημένη του γάτα και κληρονόμο, Choupette


    Πενθεί για τον μπαμπά της η Choupette, η αγαπημένη γάτα του θρυλικού σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών στις 19 Φεβρουαρίου.

    Η γάτα του creative director της Chanel έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram με τους followers της να αγγίζουν τους 359.000. Σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, η γάτα φοράει βέλο και θρηνεί για την απώλεια του Λάγκερφελντ.

    «Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια παρηγοριάς. Με ραγισμένη καρδιά, πενθώ. Τα ευγενικά σας λόγια και οι ευχές σας θα με συνοδεύσουν στο επόμενο βήμα μου στο μέλλον χωρίς τον μπαμπά μου Καρλ, ως μόνη γυναίκα πια», ήταν η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

    Η πανέμορφη λευκή Choupette είναι ράτσας Βιρμανίας και πρόκεται να κληρονομήσει ένα σημαντικό μέρος της τεράστιας περιουσίας του Λάγκερφελντ η οποία αγγίζει τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

    Ο κορυφαίος σχεδιάστης λέγεται ότι φρόντισε να εξασφαλίσει το αγαπημένο του κατοικίδιο, αισθανόμενος τον επερχόμενο θάνατό του, συντάσσσοντας ένα μέρος της διαθήκης του στη Γερμανία όπου ο νόμος επιτρέπει σε όποιον το επιθυμεί να αφήνει ένα τμήμα της περιουσίας του στο κατοικίδιο του.

    Μάλιστα, ο ίδιος ο Λάγκερφελντ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του το 2015 ότι η Choupette έχει «την δική της, μικρή περιουσία» και την είχε ονομάσει «η κληρονόμος μου».

    Λίγα χρόνια αργότερα ο σχεδιαστής επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να αφήσει ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό στην Choupette, λέγοντας «Δεν σκοπεύω να της αφήσω τα πάντα, αλλά ένα μεγάλο μέρος. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν αρκετά για όλους».

    καρλ_λαγκερφελντ_σουπετ
    Από το Instagram Story της Choupette
    καρλ_λαγκερφελντ_σουπετ
    Από το Instagram Story της Choupette

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς ο Karl Lagerfeld μετέτρεψε τη Chanel σε μία επιχείρηση αξίας 10 δισ. δολαρίων (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Καγιά: Τα μποτάκια των 690 ευρώ που έκαναν όλο το Instagram να παραμιλάει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Burning Man: «Το Instagram καταστρέφει την αντικαπιταλιστική κουλτούρα του Φεστιβάλ»



    ΣΧΟΛΙΑ