• LIFE&STYLE

    «Η Φάρμα»: Τι αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν την πρεμιέρα (video)

    Σάκης Τανιμανίδης


    Απόψε στις 21.00 κάνει πρεμιέρα «Η Φάρμα», το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με 14 επίδοξους αγρότες, οι οποίοι θα κληθούν να ανταπεξέλθουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

    Λίγες ώρες πριν το πρώτο επεισόδιο της Φάρμας, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό» για τους παίκτες και την πρώτη γνωριμία μεταξύ τους.

    «Το πρώτο επεισόδιο είναι η γνωριμία των παικτών με τη Φάρμα και μεταξύ τους. Είναι όπως πηγαίναμε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Τις πρώτες μέρες δυσκολεύτηκαν πολύ οι παίκτες με τις ποσότητες των φαγητών, αλλά δεν θα τους δείτε να ψάχνουν να φάνε στα σκουπίδια.

    Οι πρώτες μέρες είναι πιο ‘γιούχου’. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών και αυτό αρχίζει και βαραίνει. Μετά τη δεύτερη εβδομάδα δυσκολεύονται περισσότερο οι παίκτες».

    Όπως αποκάλυψε: «Έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα γυρισμάτων. Εδώ είναι ένα ταξίδι στον χρόνο. Στη Φάρμα έχουμε τα κλασικά ζώα που υπάρχουν στα χωριά μας. Κοτούλες, κατσικάκια κλπ.

    Οι παίκτες δε βγαίνουν έξω από τα όρια της Φάρμας. Η Φάρμα είναι όμως αρκετά μεγάλη, έχουν χώρο οι παίκτες.

    Ο κόσμος δεν έρχεται εδώ γατί δεν ξέρει που είναι η Φάρμα. Ξέρουν πως είμαστε κάπου στη Μαλακάσα, αλλά όχι που ακριβώς».

    «Εγώ απολαμβάνω πολύ να συζητάω με τους παίκτες» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Δείτε το βίντεο από Το Πρωινό:

    Αποκλειστικό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο:

    Διαβάστε επίσης:

    «Η Φάρμα»: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου

    «Η Φάρμα»: Ποιοι είναι οι 14 παίκτες του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1

    Άγριες Μέλισσες: Ξεκινάει η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 15-18/3



    ΣΧΟΛΙΑ