ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ιδιαίτερο κόσμημα με συμβολικό χαρακτήρα πρόσθεσε στη συλλογή της, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, μέσα στο οποίο θα φυλάσσει για πάντα το μητρικό γάλα της.
Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς, μέσα στο οποίο προστέθηκε το μητρικό γάλα της.
Το κόσμημα μοιράστηκε μέσω Instagram στον λογαριασμό της.
«Ένα κόσμημα φτιαγμένο με το γάλα που μεγάλωσε το μικρό μας αστεράκι. Ευχαριστώ που φυλάκισες για πάντα με τόσο όμορφο τρόπο μια περίοδο που σύντομα θα αποτελεί ανάμνηση 🙏», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της εικόνας η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, κάνοντας tag τον λογαριασμό που της έφτιαξε αυτό το ιδιαίτερο κόσμημα.

Διαβάστε επίσης:
Στο Κάιρο οικογενειακώς ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαίδων Ταμβακάκης: Το χέρι της μοίρας και άλλα βιβλία…
- Στο μικροσκόπιο η πώληση του ιστορικού «Σαν Σίρο»! Έρευνα για «κομμένο και ραμμένο» διαγωνισμό υπέρ Ίντερ και Μίλαν
- Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
- KORA: Ο φούρνος της Μαρίας Αλαφούζου που δίχασε τη Φιλοθέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.