• LIFE&STYLE

    Η Ελένη Κοκκίδου αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο στη «Μουρμούρα» (video)

    • NewsRoom

    Η Ελένη Κοκκίδου στο «The 2Night Show»


    Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η Ελένη Κοκκίδου.

    Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

    Αν και σπούδασε ψυχολογία και είχε μια καριέρα ως ξεναγός, η Ελένη Κοκκίδου πήρε την απόφαση να τα αφήσει όλα πίσω της και να χαράξει τον δικό της δρόμο στο χώρο της υποκριτικής.

    «Πλησίασα στο να παντρευτώ, αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε. Αγαπώ τα παιδιά, αλλά δεν με στενοχωρεί που δεν έχω, έχω μάθει να ζω με αυτό. Ο έρωτας έπαιξε ρόλο στη ζωή μου και ακόμη παίζει. Δεν τελειώνει αυτό, φεύγει αφού σε θάψουν. Άλλο πράγμα ο έρωτας», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός για τα προσωπικά της.

    Αναφερόμενη στη σειρά που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, η Ελένη Κοκκίδου αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο της Βουλίτσας:

    «Όταν μου πρότειναν να παίξω στη Μουρμούρα τα ‘χασα, δεν το περίμενα. Και έμαθα εκ των υστέρων ότι η σεναριογράφος μας, η Έλενα Σολωμού, με ήξερε από το θέατρο και με εκτιμούσε σαν ηθοποιό και κάτι είδε, επέμεινε και με πήρανε. Είπα αμέσως ‘ναι’ γιατί είδα το σενάριό της και μου άρεσε πάρα πολύ» και συμπλήρωσε:

    «Μου άρεσε η ιδέα ότι θα είμαι μόνο μου με κάποιον άλλον, δεν ‘έπαιζε’ το όνομα του κυρίου Αντωνίου ακόμα, δεν ήξερα με ποιον θα είμαι. Το σενάριο με τράβηξε πολύ και θα έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ, κωμωδία στην κάμερα, στην τηλεόραση».

    Ελένη Κοκκίδου και Γρηγόρης Αρναούτογλου

    Συγκινημένη, η Ελένη Κοκκίδου δήλωσε για τους συνεργάτες της στη «Μουρμούρα»: «Προχθές κόψαμε την πίτα μας για το 2020 και γιορτάσαμε και τα 7 χρόνια ‘Μουρμούρας’. Είμαστε μια οικογένεια τόσα χρόνια μαζί», ενώ αποκάλυψε ότι «από όσο γνωρίζω θα συνεχίσει και του χρόνου, αυτό θέλουν. Είναι αληθινοί άνθρωποι οι χαρακτήρες μας, γι’ αυτό έχει κρατήσει. Έχω πολλά κοινά με την ηρωίδα μου, τη Βούλα, αλλά της έχω βάλει και δικά μου στοιχεία».

    Δείτε τη συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου στο «The 2Night Show»:



    ΣΧΟΛΙΑ