• LIFE&STYLE

    Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους μόλις κυκλοφόρησε!

    • NewsRoom


    Η χριστουγεννιάτικη κάρτα με την φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας του Κέιμπριτζ είδε το φως της δημοσιότητας, λίγο πριν αναρτηθεί επίσημα στον λογαριασμό τους στο Instagram.

    Στην φωτογραφία που τράβηξε ο βασιλικός φωτογράφος Benjamin Wareing η οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ποζάρει πάνω σε μία vintage μηχανή με ζεστά χαμόγελα. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φορώντας ένα γαλάζιο floral φόρεμα στέκεται δίπλα στον σύζυγο της Ουίλιαμ ο οποίος κρατάει στην αγκαλιά του το πιο νεαρό παιδί τους, τον ενός έτους πρίγκιπα Λούι. Δίπλα τους ποζάρουν χαμογελαστοί ο 6χρονος πρίγκιπας Γεώργιος και η 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

    Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τα φετινά Χριστούγεννα η οικογένεια Κέιμπριτζ θα βρεθούν, όπως κάθε χρόνο, στο Sandringham House μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ. Το πριγκιπικό ζεύγος του Σάσσεξ θα βρεθεί στο πλευρό της μητέρας της Μέγκαν για τα φετινά Χριστούγεννα, στην Αμερική από όπου κατάγεται.

    Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως φέτος θα είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα συνοδεύσουν τους γονείς τους στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία.



    ΣΧΟΛΙΑ