• LIFE&STYLE

    Η ατάκα του MasterChef που έγινε παγωτό!

    • NewsRoom
    μαστερσεφ

    Masterchef


    Το φετινό Masterchef έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει και να γίνει αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα του κοινού. Κάποιοι παίκτες, ειδικότερα, έχουν συμβάλλει ιδιαίτερα σε αυτό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο αγαπημένος σε όλους «Mr. Κρατς», αλλά και ο Κύπριος Χαράλαμπος Κοτσώνης, με το έντονο ταπεραμέντο του.

    Λίγες ημέρες πριν, προβλήθηκε το επεισόδιο, όπου η Σπυριδούλα είχε κερδίσει τη δοκιμασία της ημέρας και κλήθηκε να «ζευγαρώσει» τους παίκτες, για χάρη μιας νέας μαγειρικής αναμέτρησης. Από το συνδυασμό παικτών που έκανε, ένα ζευγάρι ήταν και ο Παντελής με το Χαράλαμπο. Το ζευγάρι αυτό ξεχώρισε για την ασυνεννοησία και την κακή του συνεργασία, κατάφερε όμως να σωθεί και να μη συμπεριληφθεί στη δοκιμασία αποχώρησης. Μέσα σε όλη τη γκρίνια που προέκυψε μεταξύ των δύο, κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του γλυκού που έφτιαχναν, ο Χαράλαμπος «πέταξε» μια από τις ατάκες που ξεχώρισαν στο φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Ο λόγος για το «Εν Κουλί», που στην ουσία αποτελεί μια πηχτή σάλτσα, που προκύπτει από το άλεσμα λαχανικών ή φρούτων.

    Με μια ανάρτηση του σεφ – κριτή, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, στο Twitter, καταλάβαμε πόσο trend κατάφερε να γίνει η συγκεκριμένη ατάκα του Κύπριου παίκτη, αφού αποτελεί πλέον το όνομα ενός παγωτού!

    Η ανάρτηση πυροδότησε τα σχόλια των χρηστών, με τον καθένα να σχολιάζει ξεχωριστά αυτή την εισαγωγή γεύσης παγωτού. Ξεχωρίζει το σχόλιο ενός χρήστη, που ζήτησε να βγει γλυκό με το όνομα «Κρατς». Μένει να δούμε αν θα εισακουστεί…

    μαστερσεφ
    Τα σχόλια των χρηστών του Twitter για το παγωτό «Εν Κουλί»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Το «κράξιμο διαρκείας» του Χαράλαμπου στον Παντελή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef spoiler: Αυτοί οι παίκτες είναι εκτός σπιτιού (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Ο «Mr. Κρατς» ξαναχτυπά με πιπεριές Φλωρίνης από… Ισπανία! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ