• LIFE&STYLE

    Η απόλυτη χλιδή: Πώς είναι ένα exclusive VIP terminal αεροδρομίου για εκατομμυριούχους

    • NewsRoom

    Η «Private Suite» του LAX προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

    Το πρώτο ιδιωτικό exclusive terminal αεροδρομίου στις ΗΠΑ βρίσκεται στο Αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες, όπου το ταξίδι γίνεται πιο εύκολο και άνετο, χωρίς καθόλου αναμονή και πολυκοσμία.

    Όπως είναι φυσικό, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους celebrities και στους εκατομμυριούχους, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο να περιμένουν σε ουρές και με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν την όλη ταλαιπωρία.

    Η Ιδιωτική Σουίτα του LAX διαθέτει δικό της check-in, αποκλειστικά για τα μέλη, καθώς και απευθείας μετάβαση στον διάδρομο επιβίβασης του αεροσκάφους με BMW.

    Με αυτή την προσθήκη το LAX έγινε ένα από τα πιο άνετα αεροδρόμια του κόσμου για όσους ταξιδεύουν στην premium θέση.

    Κάθε μέλος έχει στην υπηρεσία του 8 άτομα που κάνουν την εμπειρία αξέχαστη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

    Αποτελείται από μόλις 10 ατομικές σουίτες, οι οποίες προστατεύονται με ιδιωτική ασφάλεια. Επιπλέον, υπάρχει κρεβάτι, πεντανόστιμο φαγητό, κρασί, παιχνίδια για τα παιδιά, υπηρεσίες μασάζ, μανικιούρ και κόμμωσης, ενώ για περίπτωση ανάγκης υπάρχει και γιατρός.

    Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 4.500 δολάρια και μέσα συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες.

    Για τις πτήσεις εσωτερικού, η τιμή κόστους ανέρχεται στα 2.700 δολάρια, ενώ για τις διεθνείς πτήσεις στα 3.500 δολάρια, τα οποία καλύπτουν έως και 3 έξτρα επιβάτες.

    Αν κάποιος επιθυμεί να ζήσει τη μοναδική αυτή εμπειρία και δεν έχει συνδρομή, τότε το κόστος ανέρχεται στα 3.500 δολάρια για εσωτερικές πτήσεις και 4.000 δολάρια για διεθνείς και με έως και δύο έξτρα επιβάτες.

    Σημειώνεται ότι η Ιδιωτική Σουίτα κοστίζει έως και 50 φορές λιγότερο από ένα ιδιωτικό τζετ.

    Αν και πρόκειται για την πρώτη Ιδιωτική Σουίτα στην Αμερική, στην Ευρώπη υπάρχουν ανάλογες VIP εμπειρίες στο Χίθροου του Λονδίνου και στο Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.



    ΣΧΟΛΙΑ