• LIFE&STYLE

    Η Άντζυ Σαμίου «το τερμάτισε»: Η μισή Ελλάδα θα έδινε ένα κότερo στον Τσίπρα για να ξεκουραστεί

    • NewsRoom
    σαμίου

    Άντζυ Σαμίου


    Με μια απίστευτη ανάρτηση η Αντζυ Σαμίου, φανατική οπαδός του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε την λατρεία της προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, βρίσκοντας ίσως το πιο… «ευρηματικό» επιχείρημα για να δικαιολογήσει τις κρυφές διακοπές χλιδής του αρχηγού του κυβερνώντος κόμματος, με τη θαλαμηγό του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

    Σε ανάρτησή της στα social media, η τραγουδίστρια έγραψε:

    «Βρε κατακαημένοι ΝουΔουλοι, καταλάβετε το, η μισή Ελλάδα θα ήθελε αν είχε ένα κότερο να το δώσει στον Αλέξη για να ξεκουραστεί, γιατί κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη της! Δε μας χαλάει το που θα κάνει τις διακοπές του,τον θέλουμε ξεκούραστο και ακμαίο για να συνεχίσει έτσι!»

    Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση της Σαμίου έφερε πλήθος από αντιδράσεις, γεμάτες ειρωνεία για τη συριζαία υπέρμαχο του… κουρασμένου πρωθυπουργού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το επικό βίντεο της ΚΝΕ για τις διακοπές του Τσίπρα με το σκάφος: «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατερίνα Παναγοπούλου: «Από πότε είναι μεμπτό να φιλοξενείς κάποιον με τον οποίον έχεις σχέση συνεργασίας και εκτίμησης;»



    ΣΧΟΛΙΑ