ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αντελίνα Βαρθακούρη περνάει την καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη και τις κόρες τους, Μελωδία και Λιόνα.
Η παρουσιάστρια, φωτογραφήθηκε με τα κορίτσια της και δημοσίευσε την εικόνα στο προφίλ της και μέσω της λεζάντας έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για το Πάσχα.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Θέλεις να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος πάντα υπάρχει χρόνος να γίνεις…όλο το σύμπαν θα βοηθήσει… αρκεί να το θέλεις… ξεκίνα απο τώρα!!!Καλή Ανάσταση με υγεία και πολλή αγάπη σε όλους… μια διαφορετική Ανάσταση… αυτή που ο καθένας ψάχνει και αναζητά».
Δείτε τη φωτογραφία:
https://www.instagram.com/p/B_AVE5dpIf1/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
- Η οργισμένη Αννα για τη βία στα ΑΕΙ, η πρόκληση της Τουρκίας και οι «Οχιές» που έδιωξαν τα F-16, o KM και ο Ντράγκι και ο άνεμος που πήρε τη σημαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.