• LIFE&STYLE

    Η Άννα Κορακάκη ορκίστηκε ως Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας

    • NewsRoom
    Η Άννα Κορακάκη ορκίστηκε ως Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας

    Η Άννα Κορακάκη ορκίστηκε ως Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας


    Η Άννα Κορακάκη, η χρυσή Ολυμπιονίκης της Ελλάδας στην σκοποβολή, τιμήθηκε και μάλιστα ορκίστηκε με τον όρο του Ανθυποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία, με την ίδια, μέσα από προσωπική της κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να δείχνει την περηφάνια, την χαρά και την συγκίνηση για αυτήν της, την διάκριση.

    Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, τιμήθηκε από τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με την είσοδο της στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας. Θα είναι πλέον αξιωματικός, ξεκινώντας από τον πρώτο βαθμό της ιεραρχίας, και με αυτήν τους την κίνηση ουσιαστικά επιβράβευσαν την «χρυσή» Ελληνίδα αθλήτρια, αλλά και την αποκαθιστά για την μετέπειτα συνέχεια της καριέρας της, όταν και την ολοκληρώσει.

    Η Κορακάκη, προ δύο μηνών είχε καταφέρει να κατακτήσει ξανά την πρώτη θέση, και το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο, προσθέτοντας μια διάκριση στις πολλές που ήδη κατείχε.

    Μια πραγματικά πολύ σημαντική αθλήτρια για την Ελληνική Ολυμπιάδα, που με αυτή την πράξη ανταμείβεται για τα όσα έχει προσφέρει στα Ελληνικά αλλά και Παγκόσμια δρόμενα. Μέσα από ανάρτησή της στα social media, στάθηκε ιδιαίτερα περήφανη και έδειξε την συγκίνηση της, για την σχετική ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε η οποία τις δίνει το εν λόγω αξίωμα. Αποχαιρέτησε τον Μάρτιο, και μέσα από κάποιες φωτογραφίες συνέδεσε τον μήνα με αυτή την πολύ σημαντική στιγμή στην ζωή της.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΣΕΕ – Future of Retail 2024: Μοναδική εμπειρία με συνάντηση «αστέρων» του παγκόσμιου εμπορίου και του ελληνικού επιχειρείν

    Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το Imperial College Healthcare NHS Trust “ενώνουν τις Δυνάμεις τους για το μέλλον της υγείας”

    Goal στην Premier League!



    ΣΧΟΛΙΑ