• LIFE&STYLE

    Η Αμερικάνικη startup που ανέδειξε την Uber επεκτείνεται στο Λονδίνο


    Μια ανερχόμενη εταιρεία- campus από το San Francisco στην οποία έχουν στεγαστεί κατά καιρούς γνωστές εταιρείες στα πρώτα τους βήματα όπως η Uber και το Spotify επεκτείνεται πλέον και στο Λονδίνο.

    RocketSpace

     

    Το RocketSpace, όπως είναι γνωστό με την ονομασία στον χώρο, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ανοίξει έναν νέο χώρο στην περιοχή Angel του Λονδίνου στις αρχές του 2017. Ο χώρος θα είναι στην ουσία ένα κτήριο που μέχρι προσφάτως άνηκε στην Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας.

    Σε αντίθεση με την αντίπαλο της WeWork, η οποία δέχεται μικρές και μεγάλες εταιρείες από όλους τους χώρους, η RocketSpace στοχεύει στην ενίσχυση και υποστήριξη μόνο τον τεχνολογικών startups. Πιο συγκεκριμένα, το νέο campus του Λονδίνου θα παρέχει θέσεις για περίπου 1,500 μέλη, επιτρέποντας έτσι την αύξηση των ομάδων των εταιρειών μέχρι τουλάχιστον 100 άτομα, πριν τους ζητήσουν να μετακομίσουν από εκεί.

    Η εταιρεία έχει ιδρυθεί από το 2011, με την startup να έχει ήδη φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο σημαντικούς και οικονομικά ισχυρούς “ενοικιαστές” των Η.Π.Α. Όπως για παράδειγμα η εταιρεία της Uber, μιας εφαρμογής στην οποία ο ενδιαφερόμενος βρίσκει επαγγελματίες ταξί για τις μετακινήσεις του, η οποία μετακόμισε στο San Francisco για να στεγαστεί σε ένα κτήριο της RocketSpace ακριβώς ένα μήνα μετά από την ίδρυση της, όταν είχε απλά 8 εργαζομένους.

    Ακριβώς όπως οι αντίστοιχες εταιρείες παροχής χώρου, έτσι και η RocketSpace παρέχουν τον απαιτούμενο εργασιακό χώρο, την διαδικτυακή σύνδεση, την πρόσβαση στην καφετέρια, όπως και την πρόσβαση στον χώρο των εκδηλώσεων. Οι τιμές για τα μέλη του νέου χώρου στο Λονδίνο δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και οι ενδιαφερόμενοι αναμένουν για την

    Η τεχνολογική κοινότητα του Λονδίνου συνεχίζει να επεκτείνεται με την καινοτομία να αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της, όπως τονίζει ο ιδρυτής και πρόεδρος του RocketSpace Duncan Logan. Οι ίδιοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την συνεργασία τους με όλες τις τεχνολογικές εταιρείες του μέλλοντος.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/sindromitiki-tileorasi-ke-internet-pios-tha-plirosi-ton-neo-foro/44077



    ΣΧΟΛΙΑ