• LIFE&STYLE

    Η Adele αποκάλυψε σε θαυμάστριά της πόσα κιλά έχασε (pic)

    • NewsRoom

    Αντέλ


    Eντυπωσιακή είναι η αλλαγή στη σιλουέτα της τραγουδίστριας Adele, η οποία από ότι φαίνεται πλέον δεν περνά απαρατήρητη από τους θαυμαστές της.

    Τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερες ήταν οι αναφορές στα media που την ήθελαν να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, αφού πλέον κάνει εντατικά γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της.

    Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, η Adele αποφάσισε να αποκαλύψει και τον ακριβή αριθμό των κιλών που έχασε και το έκανε όχι μέσα από κάποια συνέντευξη, αλλά μέσα από μια κουβέντα που είχε με θαυμάστριά της.

    Η 31χρονη τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με τους φίλους της Harry Styles και James Corden σε παραλία της Anguilla όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους. Κάποια στιγμή η παρέα διάλεξε ένα από τα παραθαλάσσια εστιατόρια για να γευματίσει κι εκεί η Adele είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο που τη λατρεύει και έκανε διακοπές στο ίδιο νησί.

    «Η Adele πλησίασε και έκατσε δίπλα μου», είπε στο αμερικανικό People η θαυμάστριά της Lexi Larson, η οποία σημείωσε ότι η τραγουδίστρια φώναξε στο ίδιο τραπέζι και την τον Harry Styles.

    «Είπε πως έχασε 45 κιλά και πως πρόκειται για μια απίστευτα θετική εμπειρία. Έμοιαζε πολύ χαρούμενη και ήταν υπέροχη. Έδειχνε γεμάτη αυτοπεποίθηση», είπε η θαυμάστρια, τονίζοντας πως η Adele δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της γιατί είχε μαζί της τον 7χρονο γιο της , Angelo.

    Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της:

     



    ΣΧΟΛΙΑ