• LIFE&STYLE

    Halloween: Αυτή είναι αναμφίβολα η πιο επιτυχημένη εμφάνιση για φέτος και ανήκει σε διάσημο (pics & video)

    • NewsRoom
    χαλογουίν


    Κατάφερε να ξεχωρίσει για ακόμη μια χρονιά

    Την πιο ευφάνταστη εμφάνιση της χρονιάς και ίσως μια από τις πιο δημιουργικές όλων στην ιστορία του Halloween έκανε η γυναίκα που θεωρείται «βασίλισσα» του θεσμού.

    Χθες γιορτάστηκε σε όλο τον πλανήτη η ημέρα του Halloween, γνωστή και ως «Ημέρα των Νεκρών», στην οποία όλοι βάζουν την φαντασία τους να δουλέψει, φτιάχνουν τις πιο ευφάνταστες στολές και κατακλύζουν τα πάρτι της πόλης, για χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

    Κάθε χρόνο, ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο είναι αξεπέραστο στις ενδυμασίες και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα φορέσει κάθε χρόνο. Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο γερμανικής καταγωγής, Χάιντι Κλουμ, η οποία για ακόμη μια χρονιά έκανε τη διαφορά και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλες τις γεμάτες φαντασία εμφανίσεις που επέλεξαν οι διάσημοι και μη.

    Η «βασίλισσα του Halloween», όπως έχει επικρατήσει πλέον να αποκαλείται η Χάιντι Κλουμ διάλεξε για φέτος μια πραγματικά τρομακτική εμφάνιση, ενώ ήταν αγνώριστη μέσα στην πλούσια στολή της.

    Χάιντι Κλουμ, Halloween 2019

    Συγκεκριμένα, η Γερμανίδα καλλονή αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε κάτι που αποτελεί μια ανάμειξη εξωγήινου, ζόμπι, και γενικότερα τρομακτικών στοιχείων, επιτυγχάνοντας ένα τρομακτικό και ταυτόχρονα πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα.

    Χάιντι Κλουμ, Halloween 2019

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα που φαίνεται στις φωτογραφίες χρειάστηκε μια ολόκληρη μέρα για να ετοιμαστεί. Η ίδια και οι συνεργάτες της βρίσκονταν στον χώρο προετοιμασίας της από την προηγούμενη ημέρα, ξεκινώντας τις εργασίες από την προηγούμενη ημέρα, ώστε η Χάιντι Κλουμ να είναι έτοιμη ανήμερα του εορτασμού του Halloween.

    Χάιντι Κλουμ, Halloween 2019

    Ενδιαφέρον στοιχείο, επίσης, αποτελεί το γεγονός ότι όλη η προετοιμασία του μοντέλου έγινε σε μια βιτρίνα ορατή στον δρόμο, ώστε διερχόμενοι και θαυμαστές της Χαίντι Κλουμ να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προετοιμασία βήμα- βήμα.



    ΣΧΟΛΙΑ