ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά όσων συστήνονται ως «αγαπημένοι άνθρωποι» της μητέρας της Ζωής Λάσκαρη καταφέρεται η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
Μέσω ανάρτησής της στο Ιnstagram, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρει:
«Κανένας μας κανένας αληθινός και αγαπημένος άνθρωπος της μητέρας μου δεν θα έβγαινε στα κανάλια να μιλάει για εκείνη!».
Στην ανάρτηση που συνοδεύεται από σχετική φωτογραφία τονίζει: «Όποιος το κάνει θέλει μόνο να πάρει από τη λάμψη της (πράγμα αδύνατο)! Η μαμάκα μου μπορεί να συνεργαζόταν με διάφορους κατά καιρούς. Αλλά λίγους, ελάχιστους, αγαπούσε και τους είχε δίπλα της μέχρι το τέλος. Και αυτοί δεν θα βγαίνανε σε κανένα κανάλι. Ας μιλάμε λιγότερο λοιπόν… και να αγαπάμε περισσότερο».
Δείτε την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Τατιάνα, το άγχος και το μούδιασμα: Τι συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Χωρίζει ζευγάρι της ελληνικής showbiz;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκλογές στο Ισραήλ: Πρωτιά Νετανιάχου χωρίς αυτοδυναμία με καταμετρημένο το 70,7% – Ρυθμιστής οι αραβικές παρατάξεις
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 έφτασαν οι νεκροί μετά την σύγκρουση των δυο τρένων στο Τολέδο
- Αύξηση 4,5% στη διακίνηση κοντέινερ στα λιμάνια της Κίνας
- Τι περιμένουν Μεγάλου, Καραβίας, Μυλωνάς, Ψάλτης στο 9μηνο – Πιστωτική επέκταση, μερίσματα, κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.