• LIFE&STYLE

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι απαντά ο δικηγόρος του για την υπόθεση με τα κρυπτονομίσματα

    • NewsRoom

    Γρηγόρης Αρναούτογλου


    Μεγάλη έκταση έχει πάρει από χθες η είδηση της εμπλοκής του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε υπόθεση προώθησης κρυπτονομισμάτων.

    Την είδηση έκανε πρωτίστως γνωστή ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθεση, ενώ χαρακτηριστικό αποτελεί και το γεγονός ότι οι πηγές που δημιούργησαν τη συγκεκριμένη είδηση, έχουν «στήσει» την παρουσίαση μίας υποτιθέμενης συνέντευξης που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Γιώργο Παπαδάκη για το θέμα αυτό, κάτι που στην πραγματικότητα δεν συνέβη ποτέ.

    Σήμερα, με δηλώσεις του, ο δικηγόρος του παρουσιαστή, που έχει αναλάβει την υπόθεση, Απόστολος Λύτρας, τοποθετήθηκε αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας τα εξής:

    «Εδώ και δύο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις, αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα, το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη. Ο κ. Αρναούτογλου διεψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων, τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν, μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του, να παραπλανήσουν το κοινό.

    Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».



    ΣΧΟΛΙΑ