• LIFE&STYLE

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης (pics)

    • NewsRoom
    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ


    Ολοένα και πιο συχνά είναι τα περιστατικά απάτης που λαμβάνουν χώρα στο Διαδίκτυο και κανείς δεν εξαιρείται από τη λίστα των υποψήφιων θυμάτων. Το ίδιο συνέβη και στον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος φαίνεται να έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, αφού ο ίδιος εντόπισε ότι υπάρχει διαδικτυακός τόπος που τον απεικονίζει να προωθεί το Bitcoin.

    Προς μεγάλη του έκπληξη, μάλιστα, ο δημοφιλής Έλληνας παρουσιαστής δεν είδε απλώς τη φωτογραφία του να φιγουράρει σε σχετικό ιστότοπο, που τον απεικονίζει να υποστηρίζει το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά η απάτη έχει προχωρήσει μερικά βήματα παραπέρα, αφού έχουν δημιουργηθεί υποτιθέμενες συνεντεύξεις, ανύπαρκτες στην πραγματικότητα, όπου ο ίδιος μιλά για το προϊόν.

    Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 συνάντησε στον εν λόγω διαδικτυακό ιστότοπο τις «αποκλειστικές συνεντεύξεις», τις οποίες υποτίθεται ότι είχε παραχωρήσει.

    Στις συνεντεύξεις αυτές, σύμφωνα με το ψευδές δημοσίευμα, φέρεται να αποκαλύπτει το μυστικό της εύκολης απόκτησης χρημάτων. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίζεται να δηλώνει ο ίδιος πως εμπιστεύεται συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα.

    Ενδεικτικό γεγονός του μεγέθους της απάτης αποτελεί το γεγονός ότι, σε κάποια από τα δημοσιεύματα που εντόπισε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εμφανίζεται να έχει δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη, του οποίου το όνομα εμπλέκεται επίσης, έμμεσα, στην απάτη. Το άρθρο εμφανίζει τον παρουσιαστή καλεσμένο της πρωινής εκπομπής του δημοσιογράφου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει, δήθεν, εκεί το μυστικό της επιτυχίας στο επιχειρείν. Το άρθρο φέρει μάλιστα και φωτογραφία των δύο από το τηλεοπτικό στούντιο, όπου φιλοξενείται η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ωστόσο, στην πραγματικότητα, η εν λόγω φωτογραφία αποτελεί φωτομοντάζ.

    Ο παρουσιαστής φαίνεται πως είναι έξαλλος με όλο αυτό το ζήτημα που έχει εμπλέξει το όνομά του σε μια υπόθεση, με την οποία στη πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση. Ο ίδιος, μάλιστα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην προώθηση της αγοράς bitcoin, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη πράξη «ψεύτικες ειδήσεις» και «αλητεία».

    Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε προώθηση bitcoin:
    Τα ψευδή δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην προώθηση bitcoin



    ΣΧΟΛΙΑ