• Gossip

    Γρ. Αρναούτογλου: Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα μίντια!

    αρναούτογλου - κόκλα

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα.


    Απειλεί όλα τα ελληνικά μίντια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την σύντροφό του και μητέρα του γιου του, Κατερίνα Κόκλα.

    Ο δημοφιλής παρουσιαστής εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος με δημοσίευμα εφημερίδας, που τον θέλει να χωρίζει με την Κατερίνα Κόκλα, εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας, η οποία είναι στενή του συνεργάτιδα. Σύμφωνα την εφημερίδα «Espresso» ο δημοφιλής παρουσιαστής σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

    «Ειλικρινά αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της Δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα μίντια που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή και μάλιστα από αυτή κιόλας την εβδομάδα. Δεν είναι δυνατόν όταν υπάρχουν παιδιά, να γράφονται πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα των γονέων» τονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με μεγάλη δυσαρέσκεια και συμπληρώνει: «Δεν σεβάστηκαν την έκκληση της γυναίκας μου να μη φωτογραφίζουν εκείνη και το παιδί ή να μη γράφουν για αυτή, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και επιθυμεί την ηρεμία της. Αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί τίθεται θέμα αξιοπρέπειας, την οποία προσπαθώ να κρατήσω, ενώ όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στο παιδί μου. Τους καλώ να σταματήσουν να γράφουν από σήμερα, θα κινούμαι πλέον νομικά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νέα «βόμβα» στη showbiz – Χώρισε ο γνωστός παρουσιαστής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροσυνοδοί με μπικίνι! Η νέα μόδα σας στέλνει στα… σύννεφα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ε. Παπαρίζου: Γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να είναι στο «The Voice»



    ΣΧΟΛΙΑ