ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σαν παραμύθι»
Στο πιο μαγικό μέρος του κόσμου βρίσκεται η Βάσω Λασκαράκη μαζί με την κόρη της, Εύα και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.
Το ερωτευμένο ζευγάρι, αρκετό καιρό μετά το γάμο τους και συγκεκριμένα μόλις πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα γαμήλιο πάρτυ στη Νάξο.
Πλέον απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στο Παρίσι, όπου επισκέφτηκαν την αγαπημένη για μικρούς και μεγάλους, Disneyland.
Η ταλαντούχα ηθοποιός με φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram γνωστοποίησε το ταξίδι, ενώ δείχνει άκρως ενθουσιασμένη που βρίσκεται στο θεματικό αυτό πάρκο.
https://www.instagram.com/p/BzqKwhXibMe/

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου συγκαλεί την Τετάρτη το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας
- Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Ενωμένο μέτωπο φορέων της Θεσσαλονίκης για τις πτήσεις της Ryanair και την ανταγωνιστικότητα
- Χρυσοχοΐδης: Συναντήθηκε με Αμερικανούς αξιωματούχους για ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ στον τομέα ασφάλειας
- Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ: Σπόντες κατά Ανδρουλάκη για παραίτηση Καστανίδη και διεύρυνση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.