• Gossip

    Το λαμπερό πάρτυ του Valentino προς τιμήν της Μαρί Σαντάλ (pics)


    Μία εκδήλωση προς τιμήν της Μαρί Σαντάλ

    Λαμπεροί καλεσμένοι της υψηλής κοινωνίας έδωσαν το «παρών» στο δείπνο που διοργάνωσε ο διάσημος σχεδιαστής Valentino Garavani και ο συνιδρυτής του ιταλικού οίκου, Giancarlo Giammetti, προς τιμήν της Μαρί Σαντάλ, στο επιβλητικό chateau που διαθέτει στη Γαλλία.

    Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν σχεδιαστές μόδας, καθώς και ένας πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ.

    Αν και δεν έγινε γνωστός ο λόγος του δείπνου, ο 87χρονος Ιταλός σχεδιαστής γνωρίζει την Μαρί Σαντάλ και τον σύζυγό της, Παύλο Γλύξμπουργκ πολλά χρόνια, ενώ πάντα τιμούν με την παρουσία τους, ο ένας τον άλλον σε κοσμικές εκδηλώσεις.

    Μάλιστα, το 1995 η Μαρί Σαντάλ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα εντυπωσιακό νυφικό, δημιουργία του Valentino.

    Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα μεγαλοπρεπές δείπνο σε μια πραγματικά μοναδική τοποθεσία.

    Βέβαια, εκεί ήταν και η κόρη της Σαντάλ, η 22χρονη Μαρία Ολυμπία, που πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

    Φορώντας ένας αέρινο, μπεζ φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις.

    Μαρία Ολυμπία

    Παρών στην εκδήλωση ήταν και η θεία της και αδερφή της Μαρί Σαντάλ, Αλεξάνδρα βον Φούστενμπεργκ και πρώην σύζυγος του γιου της σχεδιάστριας Νταϊάν βον Φούστενμπεργκ.

    Η αδερφή της Μαρί Σαντάλ, Αλεξάνδρα βον Φύστενμπεργκ με τον σύζυγό της Νταξ Μίλερ

    Η Αλεξάνδρα, που έχει την δική της εταιρεία διακόσμησης εσωτερικών χώρων, φορώντας ένα λαμπερό, φλοράλ φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα, πόζαρε μπροστά στο εντυπωσιακής ομορφιάς chateau με τον σύζυγό της Νταξ Μίλερ.

    Μαρί Σαντάλ και Παύλος

    Μάλιστα, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο event, ο Μίλερ πόσταρε φωτογραφίες, εξυμνώντας την «χάρη και την φιλοξενία» του Valentino.

    Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η 52χρονη Κολίν Μπελ, πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουγγαρία.

    Η Μπελ που απολάμβανε μια επιτυχημένη καριέρα ως τηλεοπτική παραγωγός προτού εισέλθει στην πολιτική, προσλήφθηκε πρόσφατα ως Διευθυντής της Επιτροπής Κινηματογράφου Καλιφόρνιας.

    Η πρώην πρέσβης, που είναι στενή φίλη με την Μαρί Σαντάλ, έγραψε για την εκδήλωση: «Ένα καλοκαιρινό βράδυ γιορτάζοντας την όμορφη και αγαπημένη φίλη Μαρί Σαντάλ. Valentino και Giancarlo Giammetti ευχαριστούμε πολύ για το μαγευτικό βράδυ στην γαλλική ύπαιθρο».

    Τέλος, από την εκδήλωση αυτή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν κι άλλες φίλες της Μαρί Σαντάλ, όπως η στιλίστρια Καρολίν Σίμπερ, η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Καρίνα ντε Μπραμπάντ Μπρινιόνε και η εκδότρια Μπεατρίς Βιντσεντζίνι.

    Μαρία Ολυμπία και Vanentino



    ΣΧΟΛΙΑ