• Gossip

    Τι απαντά η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Τάκης Μπέτας για το υποτιθέμενο «πάρτι» της κόρης τους

    • NewsRoom
    θεοδωρίδου-κόρη

    Χριστιάνα Μπέτα και Νατάσα Θεοδωρίδου


    Για αναληθή δημοσιεύματα, σε ό,τι αφορά το «πάρτι» που φέρεται να οργάνωσε η κόρη της αγαπημένης, λαϊκής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, στη Θεσσαλονίκη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας.

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η νεαρή φοιτήτρια νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι δε ασυμπτωματική από τις αρχές Μαΐου, δηλαδή πολύ πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 1η Ιουνίου.

    Επιπλέον, η νεαρή, αριστούχος φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου, ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι, όπως γράφτηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που της καταλογίζονται βρισκόταν στο Λονδίνο.

    Όπως σημειώνει ο κ. Αγαπηνός, η κ. Μπέτα ουδέποτε παραβίασε τον εγκλεισμό της ούτε βρίσκεται σε ιχνηλάτηση των επαφών της κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ούτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ούτε έχουν αρχίσει δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες του υποτιθέμενου πάρτι. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποδεδειγμένα ψεύδη καθότι η ίδια έχει προβεί σε τεστ αντισωμάτων στην Ελλάδα, σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες της επιβεβαίωσαν ότι έχει αντισώματα της ασθένειας από την οποία είχε νοσήσει και είχε θεραπευτεί προ ενός μηνός.

    Σημειώνεται επίσης ότι δεν νοσηλεύεται κανένα συγγενικό της πρόσωπο στην εντατική, όπως επίσης γράφτηκε.



    ΣΧΟΛΙΑ