• Gossip

    Τες Σπέντζος: Η εγγονή του ιδρυτή της Spentzos δεν είναι μόνο «πρώην» του Νάσου Παπαργυρόπουλου…

    • NewsRoom


    Φέρει ένα όνομα βαρύ σαν Ιστορία… Την ίδια στιγμή, όμως, επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο από… σπόντα για την ίδια, καθώς σε κάποια φάση της ζωής της έτυχε να είναι ζευγάρι με έναν από τους παίκτες του φετινού Survivor: τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

    Ποια είναι, όμως, η ίδια η Τες Σπέντζος; Εγγονή του θρυλικού παππού του ελληνικού κινηματογράφου και ιδρυτή της Spentzos Films, η Τες συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας της, δουλεύοντας ως μοντέλο και ηθοποιός.

    Η Τες είναι Ελληνοκαναδή. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά στην εφηβεία της έφυγε για τον Καναδά για να συνεχίσει το όνειρό της.

    Κινηματογραφικά έχει κάνει πέρασμα από την ταινία τρόμου «Σε Βλέπω IV (Saw IV)», στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας έκρυβε το όμορφο πρόσωπό της πίσω από μια μάσκα… γουρουνιού, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον βραβευμένο με Όσκαρ Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά.

    Η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της πως θέλησε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, λόγω του πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν στην βιομηχανία. Η ίδια μάλιστα ξεκίνησε από μικρή να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτάκια για γάλα και πάνες και συνέχισε να το κάνει αυτό μέχρι τα 15 της. Από τότε έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές κι ελληνικές ταινίες, αλλά και σε κάποιες ταινίες αμερικάνικης παραγωγής.

    Σε ερώτηση που της έχει γίνει παλαιότερα, για το πώς την έχει επηρεάσει το βάρος του ονόματός της, η ίδια έχει πει ότι κατάλαβε το βάρος που φέρει αρκετά νωρίς. «Ηξερα ότι το επώνυμό μου θα έκανε πολύ κόσμο να πιστέψει ότι με βοήθησε ο πατέρας μου. Από τότε που ασχολήθηκα με την υποκριτική όλοι μου καταλόγιζαν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου. Στην πραγματικότητα, όποιον ρόλο έχω πάρει τον διεκδίκησα με casting, μαθήματα υποκριτικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και πολλή δουλειά», τονίζει η ίδια.

    Όσο για τους άνδρες, η Τες είναι σαφής: «Προτιμώ το ελληνικό καμάκι. Στην Ελλάδα είναι πιο άμεσοι. Σου λένε: «Μου αρέσεις! Σου αρέσω; Θες να βγούμε;». Και τέλος. Στον Καναδά είναι σαν τη Νέα Υόρκη, το πάνε μέσω παραδρόμων και νομίζω ότι αυτό τους κάνει πιο κρύους και μικρούς. Ασε που εκεί δεν έχουν αυτό το ελληνικό, να σου κλείνουν το μάτι με νόημα ή να σου θυμίζουν όλη την ώρα ότι τους αρέσεις. Αν ακουμπήσεις έναν Καναδό θα σκεφτεί: «Γιατί με αγγίζει αυτή η κοπέλα;». Αν πεις σε μια κοπέλα «ωραίο πουκάμισο», νομίζει ότι είσαι λεσβία. Αν έλεγα σε κάποιον άντρα «ωραία γραβάτα», θα πίστευε ότι τον γούσταρα».

    Σήμερα η ξανθιά ηθοποιός ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, παίρνοντας μέρος σε διάφορες ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές και όχι μόνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Από τα μιούζικαλ στο Survivor – Tα παιδικά χρόνια, το bullying και οι γυναίκες της ζωής του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο sexy επιχειρηματίας που βάζει φωτιά στο Survivor (pics + video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ