ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία, που την ανάγκασε να μείνει για δύο ημέρες σε αναπηρικό καροτσάκι, μίλησε η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα.
Όπως καταγγέλλει η ίδια, η Μις Αυστραλία την έσπρωξε από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να υποστεί άσχημη πτώση.
Το πρωί της Τρίτης, η Ραφαέλα Πλαστήρα δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή:
«Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το πόδι μου, αλλά συνεχίζουμε κανονικά. Η Μις Αυστραλία με έσπρωξε μέσα στο λεωφορείο και στραβοπάτησα.
Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωσα τον πόνο και όταν γύρισα στο ξενοδοχείο το πόδι μου είχε πρηστεί.
Δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις μαζί της. Γενικώς, η Αυστραλέζα δεν έχει καλή σχέση με καμία διαγωνιζόμενη, μας κοιτάει όλες με μισό μάτι.
Εκείνη δικαιολογήθηκε ότι κάποια άλλη την έσπρωξε».
Η Ραφαέλα Πλαστήρα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World 2019 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Τι δείχνει η ιστορία για τις μετοχές μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Bitcoin: Σε χαμηλό επτά εβδομάδων μετά τις εκλογικές νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Πτώση έως 2,8%
- Αμερικανικά ομόλογα: Ράλι μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στη Βουλή – Υποχωρεί το δολάριο
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Συνεχίζεται η καταμέτρηση, πού παραμένουν ανοιχτές οι μάχες για τη Γερουσία (live)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.