• Gossip

    Η Ραμόνα μίλησε για όλους και για όλα – Δείτε το σπίτι της (video)

    • NewsRoom


    Η παίκτρια του My Style Rocks που έχει καταφέρει με την προσωπικότητά της και τις ατάκες της να γίνει το πιο δημοφιλές θέμα στα social media είναι η Ραμόνα Βλαντή. Η αγαπημένη παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για όλα στην εκπομπή ΕΔΩ.

    Η Ραμόνα αναφέρθηκε στον γάμο της, στις δυο κόρες της και φυσικά στο ριάλιτι που της έδωσε δημοσιότητα. Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια για την κόντρα της με την Γεωργία Μάλλιου.

    «Ο γάμος μου ήταν έκπληξη»

    Για τον γάμο της, η Ραμόνα αποκάλυψε ότι, «Με πήγε στο δημαρχείο και στην διαδρομή τσακωθήκαμε. Μόλις μπήκα στην αίθουσα είδα τις αδελφές του και όλους τους κοινούς μας φίλους. Ήμασταν 9 χρόνια μαζί, αλλά χωρίσαμε. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας».

    My Style Rocks

    Όσο για το αν επιτρέπει στις κόρες της να την παρακολουθούν στο My Style Rocks, δήλωσε ότι, «Τα παιδιά χρειάζονται όρια. Θα τους κάνει καλό όταν βγουν στην κοινωνία. Τα επεισόδια που βγάζω πολύ ένταση, δεν τους αφήνω να τα δουν».

    Παράλληλα, η Ραμόνα εξήγησε τον λόγο που την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής, δεν ήταν ο εαυτό της. «Οι δικοί μου άνθρωποι με ρώταγαν τι είχα πάθει. Στην πρώτη εβδομάδα είχαμε γυρίσει έντεκα επεισόδια. Είχα να δω τα παιδιά μου εφτά μέρες».

    Η Ραμόνα αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε μερικά από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, «Την κυρία Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν την ήξερα. Είχα ακούσει ότι συνεργάζεται την Δέσποινα Βανδή. Τον Στέλιο Κουδουνάρη τον ξέρω και τον Χάρη Χριστόπουλο τον ήξερα από το Next Top Model. Εάν ήταν ο Jean Paul Gaultier απέναντι μου δεν θα αντιδρούσα το ίδιο», ανέφερε.

    Η κόντρα της με την Γεωργία Μάλλιου

    Ωστόσο, η Ραμόνα μίλησε για την συμπαίκτριά της, Γεωργία Μάλλιου, καθώς η κόντρα και οι διαφωνίες μεταξύ τους συνεχίζονται. «Κάθεται και σχολιάζει για δέκα λεπτά κάθε κοπέλα. Και λέει… λέει… λέει… Όμως δεν εφαρμόζει τίποτα από όσα λέει πάνω της. Μάλλον κάτι κάνει λάθος εκείνη και όχι εγώ», δήλωσε, ενώ ανέφερε πως η Γεωργία δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις με τις συμπαίκτριες της.

    Τέλος, αποκάλυψε το πως η οικονομική κρίση, των τελευταίων ετών, επηρέασε την επαγγελματική της ζωή. «Είχα ένα personal studio στην Γλυφάδα, σαν γυμναστήριο. Μετά τα capital controls αναγκάστηκα να το κλείσω. Όσον αφορά την τηλεόραση θα ήθελα κάτι σχετικό με την μόδα. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πάνελ και να σχολιάζω», είπε χαρακτηριστικά.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άννα Βίσση: Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η Κέιτ Μίντλετον επεδίωξε την γνωριμία της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads – ANT1: Για 1η φορά ατομικό αγώνισμα ασυλίας – Ποιοι μένουν εκτός

     



    ΣΧΟΛΙΑ