• Gossip

    Μελάνια και Ιβάνα «σφάζονται» στα πόδια του Τραμπ

    • NewsRoom
    Melania Trump


    «Πόλεμος» πρώτων κυριών έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, με τη Μελάνια Τραμπ να διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι εκείνη και μόνο εκείνη είναι η «πρώτη κυρία» της χώρας.

    Η Μελάνια Τραμπ φρόντισε να καταστήσει σαφές τη Δευτέρα ότι μπορεί να είναι η τρίτη σύζυγος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αλλά είναι η μοναδική «πρώτη κυρία». Και αυτό γιατί η πρώτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, η Ιβάνα Τραμπ, αστειευόμενη πιθανότητα, επιχείρησε να κλέψει τα πρωτεία από την πανέμορφη Μελάνια.

    Κατά την προώθηση του βιβλίου της, με τίτλο «Raising Trump» (σε ελεύθερη μετάφραση «Μεγαλώνοντας τον Τραμπ»), η Ιβάνα Τραμπ, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Αμερικανό πρόεδρο από το 1977 μέχρι το 1992, προσπάθησε να πάρει τα εύσημα για τα «δυνατά σημεία» του προέδρου, συμπεριλαμβανομένης της συνήθειάς του να χρησιμοποιεί σχεδόν χωρίς σκέψη το Twitter.
    Η πρώην σύζυγος εμφανίστηκε τη Δευτέρα στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» και είπε, μεταξύ άλλων, ότι έχει απευθείας σύνδεση με τον Αμερικανό πρόεδρο, ότι μιλά μαζί του κάθε δεκαπέντε μέρες και ότι φοβάται τη… ζήλια της Μελάνια!

    «Δεν θέλω να του τηλεφωνώ εκεί επειδή είναι η Μελάνια εκεί και δεν θέλω να την κάνω να ζηλέψει επειδή είμαι βασικά η πρώτη σύζυγος του Τραμπ. Εγώ είμαι η πρώτη κυρία, OK;», είπε η Ιβάνα.

    Η απάντηση από τον Λευκό Οίκο ήρθε άμεσα.

    «Αυτή η δήλωση από μια πρώην είναι πραγματικά ανούσια…», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Στέφανι Γκρίσαμ, υπογραμμίζοντας ότι, αντίθετα με την Ιβάνα, η Μελάνια σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο και τον ρόλο της «πρώτης κυρίας» για να βοηθήσει τα παιδιά και όχι για να πουλήσει βιβλία…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι τρέχει με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Γιώργο Πρίντεζη; (video)
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Ζούλα στη Βουλή (pic)
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αποκάλυψε ο γιατρός της Σίας Κοσιώνη: Ο σύζυγός της, η καισαρική και η Ντόρα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ