• Gossip

    Το μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Instagram: «Σας ευχαριστώ! Είστε φανταστικοί»

    • NewsRoom
    Survivor

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη


    Μία μέρα μετά τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου πως πρόκειται να περάσει τα Χριστούγεννα στη Χίο, παρέα με το «κορίτσι του», όπως αποκάλεσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε ένα δικό της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram.

    Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ευχαρίστησε όλους τους followers της που ο αριθμός τους εκτοξεύθηκε τις τελευταίες ημέρες και ξεπέρασε τους 300.000.

    Η ίδια ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα, αλλά και να έχουμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς και μας αγαπούν πραγματικά.

    «300.000! Δύο λέξεις έχω να σας πω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Είστε φανταστικοί! Η αγάπη που παίρνω από εσάς καθημερινά δεν περιγράφεται με λόγια!
    Έρχονται Χριστούγεννα και η ευχή μου είναι αγάπη και υγεία! Σας εύχομαι να έχετε δίπλα σας πάντα ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας αγαπούν πραγματικά!
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!»  αναφέρει χαρακτηριστικά.

    300.000 ? Δύο λέξεις έχω να σας πω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Είστε φανταστικοί! Η αγάπη που παίρνω από εσάς καθημερινά δεν περιγράφεται με λόγια! Έρχονται Χριστούγεννα και η ευχή μου είναι αγάπη και υγεία! Σας εύχομαι να έχετε δίπλα σας πάντα ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας αγαπούν πραγματικά! Καλά Χριστούγεννα σε όλους! ?✨?? ____________________________________________ Styling: @panagiwthstsatsakis

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴇvʀɪᴅɪкɪ vᴀʟᴀvᴀɴɪ oғғɪcɪᴀʟ (@evridiki_valavani) στις

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Βασάλος: «Τα Χριστούγεννα θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασάλος-Βαλαβάνη: Το video που «ανέβασαν» μαζί και το τρολάρισμα της Ντορέττας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήμητρα Ματσούκα: Καταδίκη σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή για χρέη



    ΣΧΟΛΙΑ