• Gossip

    Με αρχαιοελληνικό αέρα η Γκουίνεθ Πάλτροου στο show του Valentino

    • NewsRoom
    γκουινεθ

    Ναόμι Κάμπελ, Valentino και Γκουίνεθ Πάλτροου


    Έκλεψε τις εντυπώσεις η Γκουίνεθ Πάλτροου

    Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Γκουίνεθ Πάλτροου στην επίδειξη μόδας του Valentino, στο Παρίσι. Η λαμπερή ηθοποιός εμφανίστηκε σαν άλλη Ελληνίδα θεά, φορώντας ένα μακρύ μεν, αποκαλυπτικό δε, φόρεμα, με χαμηλό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη.

    Τα χρυσά αξεσουάρ που επέλεξε απογείωσαν το look της.

    Η χοντρή αλυσίδα στο λαιμό της και η εντυπωσιακή ζώνη που αγκαλιάζει τη σιλουέτα της έδωσαν την απαιτούμενη λάμψη για την περίσταση.

    Άφησε τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές ανέμελες μπούκλες, ενώ επέλεξε ένα απλό διακριτικό μακιγιάζ.

    Γκουίνεθ Πάλτροου

    Σε πολλούς θύμισε την εμφάνιση που είχε κάνει το 1975, το διάσημο μοντέλο Λόρεν Χάτον στην τελετή των Όσκαρ.

    Μάλιστα, η ίδια περπάτησε στην πασαρέλα του σόου του Valentino, σε ηλικία 75 ετών και καταχειροκροτήθηκε.

    Λόρεν Χάτον

    Πώς, όμως, διατηρεί αυτήν την τόσο αδύνατη σιλουέτα, η Γκουίνεθ;

    Αν και πρόσφατες φωτογραφίες από την Ιταλία, δείχνουν την ηθοποιό να καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες ζυμαρικών, η ίδια φαίνεται πως με σκληρή γυμναστική κρατάει το βάρος της υπό έλεγχο.

    Σε ομιλία της για την ιστοσελίδα ευεξίας που διαθέτει με την ονομασία Goop, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχτηκε πως οφείλει πολλά για το κορμί της στην προσωπική γυμνάστριά της, Τρέισι Άντερσον.

    Γκουίνεθ Πάλτροου

    Σύμφωνα με την Sun, η ηθοποιός είπε στους συμμετέχοντες:

    «Μετά από μήνες γυμναστικής με την Τρέισι, κάποια στιγμή πέρασα γυμνή μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη και σκέφτηκα: ‘Σε ποια ανήκουν αυτά τα οπίσθια;’. Και τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν τα δικά μου. Αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση. Ήμουν στην Ιταλία και καταβρόχθισα τόνους ζυμαρικών».

    Η Γκουίνεθ Πάλτροου, που πρόσφατα παντρεύτηκε τον Μπραντ Φαλτσούκ, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ακολουθεί «μια αρκετά υγιεινή διατροφή», αλλά παραδέχτηκε πως μερικές φορές απολαμβάνει μια μπαγκέτα, με τυρί και κόκκινο κρασί.

    Γκουίνεθ Πάλτροου

    «Έχω ένα πολύ υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, επομένως όταν φάω επεξεργασμένα τρόφιμα και πιω αλκοόλ, το νιώθω. Αλλά την ίδια ώρα, θέλεις να φας κάτι νόστιμο, θέλεις μια ζωή γεμάτη απολαύσεις.

    Γι’ αυτό και τρώω που και που μπαγκέτα με τυρί και κόκκινο κρασί», είπε στο περιοδικό Women’s Health.



    ΣΧΟΛΙΑ