ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, η Εβελίνα Βαρσάμη έστειλε δημόσια τις ευχές της στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, για την ονομαστική του εορτή.
Ο γνωστός παρουσιαστής τα τελευταία δύο χρόνια δίνει μάχη για να αποκατασταθεί η υγεία του, έπειτα από το σοβαρό τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη τον Δεκέμβριο του 2017.
Την Τρίτη ο γνωστός παρουσιαστής είχε την γιορτή του και η σύζυγος του ανέβασε μερικές φωτογραφίες του και έγραψε:
«Αστέρι μου Χρόνια σου πολλά!!! Σ’ αγαπώ πολύ!!!!».
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1041336359400912&id=100005736737798
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Αναμένει 11 εκατ. δολάρια έσοδα και μέσο ναύλο 19.000 δολάρια για κάθε πλοίο της
- Μαρινάκης: «Ανάσες» στους πολίτες, αλλά με δημοσιονομικό μέτρο – Τι είπε για ΕΦΚ, παροχές και εκλογές
- Μαζωνάκης: Νέα καταγγελία «φωτιά» για την Ιωάννα Γάκα – «Μας είπε ότι είχαμε καρκίνο και μικρόβια στο αίμα»
- Πέθανε ο Σάντρο Ματσόλα – Έφυγε στα 83 του η «αιώνια σημαία» της Ίντερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.