• Gossip

    Ειρήνη Κολιδά: Η εκπομπή στον ΣΚΑΙ – Το σχόλιο για τη σχέση Βαλαβάνη-Βασάλου (video)

    • NewsRoom
    Κολιδα-Ειρηνη

    Ειρήνη Κολιδά


    Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή στην εκπομπή Celebrity Life Game και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την πρόταση που είχε δεχθεί από τον σταθμό του SKAI. Παραδέχεται πως λόγω αλλαγών στη διοίκηση του σταθμού, πάγωσαν οι συζητήσεις που είχε κάνει για την παρουσίαση εκπομπής και ενώ μπορεί να έχει περάσει καιρός έκτοτε, ποτέ δεν είναι αργά για μια τέτοια πρόταση.

    Παράλληλα μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι και απάντησε πως όχι μόνο δεν μετάνιωσε, αλλά αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα ζούσε την κάθε στιγμή πιο έντονα. Παραδέχεται επίσης ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο δεν της έχει γίνει πρόταση γιατί πρόλαβε ο… Ντάνος!.

    «Ο καθένας μας άσχετα από το αν έχει τίτλο ή όχι από σχολή πιστεύω έχουμε δικαίωμα να δοκιμαστούμε στα πάντα. Αν αρέσει στον κόσμο ας βγει ο τίτλος ότι ο Ντάνος είναι ηθοποιός», δηλώσε για το νέο εγχείρημα του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ.

    Η Ειρήνη Κολιδά, αναφέρθηκε και στο γεγονός αν της έγινε πρόταση για το Survivor 2:

    «Δεν θέλω να διαιωνίζει γεγονότα που ανήκουν στο παρελθόν.Μου έχει αφήσει μια πικρία. Η βασική είναι ότι δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω έναν κύκλο που είχα στο μυαλό μου ότι θα τελείωνε πιο αργά. Έτσι κι αλλιώς θα μπορούσα, αλλά παθολογικά όσον αφορά την σωματική μου κατάσταση δεν μπορώ τώρα να πάω στο Survivor».

    Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είχε αντιληφθεί μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης την σχέση της Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απάντησε αρνητικά, ωστόσο πρόσθεσε ότι:

    «Σίγουρα η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από το παιχνίδι. Δεν μπορεί ξαφνικά μετά από 6 μήνες που είσαι με έναν άνθρωπο να γίνει το κλικ και να πεις α τώρα μου αρέσει. Σίγουρα κάτι θα είχαν και ο ένας και ο άλλος στο μυαλό τους..».

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ