• Gossip

    Ελένη Χατζίδου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της

    χατζιδου παυλου

    Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου


    Το μήνυμα της Ελένης Χατζίδου προς όλες τις μανούλες

    Σε λίγο καιρό, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι. Η ευτυχισμένη τραγουδίστρια ανέβασε μία νέα φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, με φόντο την πισίνα του σπιτιού της, φορώντας ένα μπικίνι και επιδεικνύοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της, με καμάρι.

    «Αγαπητές μου εγκυμονούσες φίλες ελπίζω να χαίρεστε την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο τίποτα άλλο! Με τις δυσκολίες, τα πρηξίματα, τις γκρινίτσες και την κοιλίτσα μπαλόνι που όλο μεγαλώνει κ μεγαλώνει κ λες “που θα φτάσει πια;”

    Και εύχομαι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη αλλά και σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση!

    Γιατί είμαστε πιο όμορφες από ποτέ!!!», έγραψε η Ελένη Χατζίδου, στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Χατζίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στην κόρη του, το οποίο είναι Μελίτα – Δήμητρα!

    Το πρώτο αρέσει και στους δύο, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή.

    Δείτε τη φωτογραφία:

    View this post on Instagram

    Αγαπητές μου εγκυμονούσες φίλες ελπίζω να χαίρεστε την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο τίποτα άλλο! Με τις δυσκολίες,τα πρηξίματα,τις γκρινίτσες κ τη κοιλιτσα μπαλόνι που όλο μεγαλώνει κ μεγαλώνει κ λες «που θα φτάσει πια?» Κ εύχομαι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν κ κάνουν τη ζωη σας πιο εύκολη αλλά κ σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση! Γιατί είμαστε πιο όμορφες από ποτέ!!!🍬❤️

    A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on

    χατζιδου
    Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου
    Ελένη Χατζίδου



    ΣΧΟΛΙΑ