• Media

    «Μετακομίζει» και η Δέσποινα Βανδή;

    • NewsRoom
    βανδη

    Δέσποινα Βανδή


    Αποχωρεί από το Open η Δέσποινα Βανδή;

    Μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστης Μαραγκουδάκη από το Open, φημολογείται ότι επόμενη έξοδος θα είναι αυτή της Δέσποινας Βανδή.

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια παρουσιάζει μία ταξιδιωτική εκπομπή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ενώ θα αναλάμβανε την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι X Factor.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου από την «Φωλιά των Κου Κου», υποστηρίζει ότι το τηλεοπτικό της μέλλον στον σταθμό είναι αμφίβολο.

    «Εδώ κι μερικές μέρες ακούγεται πάρα πολύ έντονα ότι είναι αμφίβολο το αν η Δέσποινα Βανδή θα συνεχίσει και του χρόνου τη συνεργασία της με το Open.

    Μπορεί να γνωρίζαμε ότι ουσιαστικά η συμφωνία που είχε με τον σταθμό αφορούσε όχι μόνο τη ταξιδιωτική εκπομπή My Greece, η οποία βγήκε στον αέρα, αλλά αφορούσε και την παρουσίαση του X-Factor.

    Ακούγεται λοιπόν και φημολογείται εδώ κι παρά πολύ καιρό ότι επειδή η Δέσποινα έχει προβλήματα με την εκπομπή My Greece, την οποία παρέδωσε στον σταθμό.

    Τα ζητήματα του My Greece επηρεάζουν πολύ για το εάν η Δέσποινα Βανδή θα συνεχίσει στη παρουσίαση του X-Factor και την συνεργασία της με το κανάλι», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, λέγεται ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Βανδή από τον ΣΚΑΪ.

    Συνεπώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, η τραγουδίστρια να «μετακομίσει» στο Παλαιό Φάληρο.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ