• LIFE&STYLE

    GNTM: Το διαφημιστικό σποτ, οι «μπηχτές» και οι δύο αποχωρήσεις-σοκ! (video)

    • NewsRoom
    gntm 2


    Μια διαφορετική δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα κορίτσια του GNTM 2, καθώς πρωταγωνίστησαν σε ένα διαφημιστικό σποτ για λάδι σώματος.

    Η παγίδα ήταν ότι είχαν στη διάθεσή τους μόνο δύο ευκαιρίες για να γυρίσουν το γενικό πλάνο του διαφημιστικού και ακόμη δύο για το κοντινό.

    Το ντισαβαντάζ της εβδομάδας χρησιμοποίησε η Μαρία εναντίον της Κωνσταντίνας, αφού τις προηγούμενες δύο φορές είχε βοηθήσει τα κορίτσια που είχε επιλέξει αντί να τα δυσκολέψει.

    Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, αυτή τη φορά στόχευσε σωστά, αφού η Κωνσταντίνα όχι μόνο γλίστρησε, αλλά δεν κατάφερε να «πουλήσει» σωστά το προϊόν στην κάμερα. Είχε μόνο μία ευκαιρία με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να το «σώσει» στη δεύτερη λήψη, όπως τα υπόλοιπα μοντέλα.

    Στο μεταξύ, στο σπίτι του GNTM, τα κορίτσια έπαιξαν «Θάρρος ή Αλήθεια», με τις μπηχτές και τα καρφιά να δίνουν και να παίρνουν!

    Η Μαρία βρέθηκε με ένα μαξιλάρι να καλύπτει το πάνω μέρος του σώματός της και να φεύγει από το σαλόνι με τις υπόλοιπες να αντιδρούν ξανά για το έντονο του χαρακτήρα της.

    Της ζήτησαν να ξεφλουδίσει μια μπανάνα με τα δόντια, ωστόσο όταν η Μαρία κατάλαβε ότι το φρούτο δεν υπάρχει στην κουζίνα του GNTM, αντέδρασε έντονα κάτι που έκανε έξω φρενών τις συμπαίκτριές της.

    «Θέλει κάθε φορά να τραβάει τα βλέμματα όλων, γενικότερα είναι πάρα πολύ κουραστική», δήλωσε στην κάμερα, αλλά και στη συνέχεια του παιχνιδιού η Άννα που βγήκε εκτός εαυτού.

    «Παίζεις συνεχώς την έξυπνη και γενικότερα είσαι πάρα πολύ κουραστική», είπε η παίκτρια του GNTM στην Μαρία. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι ερωτήσεις του παιχνιδιού κατέληγαν σε ένα όνομα, την Μαρία.

    Φυσικά οι ερωτήσεις στις κάρτες ήταν πιπεράτες και για άλλη μια φορά έδειξαν τα… στρατόπεδα στο σπίτι του GNTM.

    Η Κωνσταντίνα δήλωσε πως αν μπορούσε να διώξει κάποια από το παιχνίδι αυτή θα ήταν η Μαρία. Ωστόσο, το δικαιολόγησε λέγοντας πως θα το έκανε καθώς είναι πολύ δυνατή παίκτρια.

    Την ώρα της κριτικής, η Βίκυ Καγιά και οι υπόλοιποι κριτές εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απόδοση των κοριτσιών, ενώ νικήτριες της δοκιμασίες αναδείχθηκαν η Κέισι και η Κάτια.

    Από την άλλη, τελευταία στιγμή «σώθηκε» η Χαρά, ενώ την χειρότερη κριτική άκουσαν η Κωνσταντίνα και η Πόπη.

    Τα μοντέλα έπαθαν σοκ όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι αποχωρούν και τα δύο κορίτσια εξαιτίας της χαμηλής απόδοσής τους, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές που είχαν κυκλοφορήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

    Η Κωνσταντίνα έφυγε συγκινημένη από το παιχνίδι, καθώς είπε πως έμαθε πολλά, αλλά πίστευε πως δεν άξιζε να φύγει σε αυτό το σημείο.

    Από την άλλη, η Πόπη, που έλαβε μία δεύτερη ευκαιρία στο ριάλιτι μόδας την περασμένη εβδομάδα, το πήρε πιο ψύχραιμα και αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα μοντέλα.

    Αποχωρώντας όμως από το παιχνίδι, η Κωνσταντίνα έκανε μια δήλωση στην κάμερα που προκάλεσε αίσθηση.

    Όπως είπε, θα ήθελε να κερδίσε η Μαρία, παρ’ όλο που ακόμα και μπροστά της δήλωσε πως θέλει να την δει να αποχωρεί.

    «Παρά τις αντιπαραθέσεις, παρά τα νεύρα, παρά τη συμπεριφορά της […] πιστεύω πως αν κέρδιζα και εγώ θα ήμουν διατεθειμένη να της δώσω τα μισά χρήματα για την εγχείρηση στο χέρι της» είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα κορίτσι που τα χρειάζεται και τα έχει ανάγκη».



    ΣΧΟΛΙΑ