• LIFE&STYLE

    Η απόλυτη ανατροπή στο GNTM – Τρεις επιστροφές και μία αποχώρηση (video)

    • NewsRoom


    Ένα πλούσιο επεισοδιακό GNTM παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, στο Star με τρία μοντέλα να επιστρέφουν στον διαγωνισμό, ένα να εξοργίζει τους κριτές και ένα να αποχωρεί για δεύτερη φορά!

    Φέτος το GNTM είναι γεμάτο ανατροπές, αφού μετά την ασυλία που δόθηκε σε όλα τα κορίτσια και δεν είχαμε αποχώρηση την Δευτέρα, στον διαγωνισμό επέστρεψαν τρία μοντέλα, στα οποία δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία.

    Έπειτα από casting για το περιοδικό μόδας Madame Figaro, οι υπεύθυνες του εντύπου ανέλαβαν να αποφασίσουν ποιες κοπέλες θα λάβουν τη δεύτερη ευκαιρία και θα επιστρέψουν στο GNTM.

    Αυτές που τα κατάφεραν ήταν η Εμμανουέλα, η Ελευθερία, καθώς και η Πόπη, η οποία υπήρξε η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 2!

    Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια έκπληκτες συνάντησαν τις παλιές τους συμπαίκτριες και τα 12 πλέον υποψήφια μοντέλα πόζαραν για ένα cover try, δηλαδή μια πόζα για εξώφυλλο του Madame Figaro, στο φακό του Χρήστου Πρεντουλή.

    Η Μαρία είχε το αβαντάζ στην φωτογράφιση και με την βοήθεια της Βίκυς Καγιά εξασφάλισε την καλύτερη πόζα και φωτογραφία με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται η νικήτρια της δοκιμασίας.

    Ωστόσο, η ίδια κατάφερε να εξοργίσει τους κριτές, καθώς υποστήριξε ότι έκανε την πόζα μόνη της, χωρίς κάποια βοήθεια.

    Από την άλλη, οι 3 κοπέλες με την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Ασημίνα, η Άννα και η Εμμανουέλα.

    Τελικά, η επιστροφή της Εμμανουέλας ήταν εφήμερη, αφού επανέλαβε τα ίδια λάθη που έκανε στο παρελθόν με αποτέλεσμα να βλέπει για δεύτερη φορά την πόρτα της εξόδου.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ