• LIFE&STYLE

    GNTM: Συγκίνηση και πανηγυρισμοί με τη χθεσινή αποχώρηση! (video)

    • NewsRoom

    GNTM 2019


    Στενεύουν τα περιθώρια στο GNTM, αφού πλέον έχουν μείνει μόνο 10 κορίτσια στον διαγωνισμό.

    Για τη δοκιμασία επιβράβευσης, τα κορίτσια κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε σέξι νοικοκυρές των 50’s, όπου προσπάθησαν να «πλασάρουν» ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

    Αυτή τη φορά, τα μοντέλα έπρεπε να εντυπωσιάσουν την Ζενεβιέβ και την Έλενα, οι οποίες έκριναν την απόδοσή τους.

    Νικήτρια τελικά αναδείχθηκε η Κάτια, η οποία είχε να επιλέξει ανάμεσα στις «FF» φίλες της, Άννα και Ασημίνα, για να μοιραστεί το έπαθλο.

    Στο τέλος αποφάσισε να πάρει μαζί της την Ασημίνα με την οποία απόλαυσε ένα λαμπερό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας.

    Στη συνέχεια, οι κοπέλες πόζαραν με σέξι διάθεση στο φακό του Νίκου Μαλιάκου.

    Από την προηγούμενη φωτογράφιση, η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν εκείνη που είχε το αβαντάζ στη δοκιμασία με αποτέλεσμα να το χρησιμοποιήσει κατά της Ελευθερίας.

    Κάποιες κοπέλες δυσκολεύτηκαν, ενώ κάποιες άλλες εντυπωσίασαν.

    Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, είχε η Άννα, η οποία σήμερα, Τρίτη, έχει το αβαντάζ, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στρατηγικά εναντίον της Μαρίας.

    Στις τρεις χειρότερες λήψεις βρέθηκαν η Ασημίνα, η Κέισι και η Ελευθερία με την Βίκυ Καγιά τελικά να ανακοινώνει ότι από το GNTM αποχωρεί η Ελευθερία, επιβεβαιώνοντας τα spoiler.

    Τόσο η ίδια όσο και οι φίλες της συγκινήθηκαν και δάκρυσαν, ενώ μία στιγμιαία ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ της Χαράς και της Μαρίας.

    Όσο τα κορίτσια αποχαιρετούσαν την Ελευθερία, η Χαρά σχολίασε πως η Μαρία δεν θα έπρεπε να είναι τόσο κοντά στην Ελευθερία εκείνη τη στιγμή, αφού δεν είχαν έρθει κοντά στο σπίτι και προηγούνταν οι φίλες της.

    Η Μαρία εξέλαβε άσχημα το σχόλιο της Χαράς και εκνευρίστηκε χαρακτηρίζοντάς το ως «κακία».

    Από τη μεριά της, η Κάτια έδειξε τεράστια ικανοποίηση με την αποχώρηση της Ελευθερίας, καθώς από την αρχή κιόλας την είχε βάλει στο στόχαστρό της και τελικά κατάφερε να την «εξολοθρεύσει»… κάτι που, ίσως, όμως, αλλάξει στα επόμενα επεισόδια.

    Η Ελευθερία δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη!



    ΣΧΟΛΙΑ