• LIFE&STYLE

    GNTM: Ο νέος σύντροφος της Κάτιας παρακολούθησε την πρόταση γάμου από τον πρώην της! (video)

    • NewsRoom

    Κάτια και Γιάννης


    Μία από τις εκπλήξεις που επεφύλασσε ο τελικός του GNTM 2 ήταν η στιγμή που μία από τις νικήτριες και συγκεκριμένα η Κάτια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

    Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας «Dancing in the Rain», που οι 3 φιναλίστ υποδέχτηκαν τους συντρόφους τους για να ποζάρουν μαζί, ο Γιάννης Χαλβατζής αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου on camera στην αγαπημένη του.

    Μόνο που δεν πήγαν όλα όπως τα υπολόγιζε ο ίδιος, καθώς εκείνη του επέστρεψε το δαχτυλίδι.

    «Να γίνεις οικογένειά μου. Να με παντρευτείς. Θα το σκεφτείς παιδί μου;», της είπε.

    «Γιάννη τι κάνεις τώρα;», του απάντησε εκείνη με εκείνον να συνεχίζει:

    «Σ΄αγαπάω τι κάνω;»!

    Ωστόσο, η Κάτια ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και του είπε χαρακτηριστικά:

    «Γιατί τώρα ρε μωρό μου;» με τον σύντροφό της να της λέει πως αν θέλει μπορεί να το πάρει πίσω και να μην το κάνει εκείνη τη στιγμή.

    Η Κάτια λοιπόν του έβαλε το δαχτυλίδι στην τσέπη!

    Καθώς, όμως, η δοκιμασία γυρίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες, το ζευγάρι πλέον έχει χωρίσει και η Κάτια βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιώργου Λάγιου, ο οποίος, μάλιστα, παρακολούθησε την αμήχανη στιγμή της πρότασης γάμου από τον πρώην της νυν του!!

    Μάλιστα, στο Instagram ανέβηκε και βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να δηλώνει πως θα ψηφίσει την Κάτια για νικήτρια, ενώ την ίδια στιγμή οι φίλοι του τον τρολάρουν με αφορμή την τρίτη δοκιμασία, στην οποία επρόκειτο να ποζάρει μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή.

    Γιάννης και Κάτια

    Ποιος είναι ο Γιώργος Λάγιος;

    O νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ονομάζεται Γιώργος Λάγιος, όπως αναφέρει δημοσίευμα του yourtipster.

    Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο Γιώργος Λάγιος κατοικεί στην Αθήνα όπου γεννήθηκε το 1978.

    Απέκτησε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελλάδος. Συνέχισε, βέβαια, τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος Χρηματιστηριακών Παραγώγων.

    Το 2013 ίδρυσε την M.K.O. «Μοιράζομαι».

    Η χώρα μας την περίοδο «ζούσε» μία από τις πιο σοβαρές περιόδους οικονομικής κρίσης και έτσι ο Γιώργος Λάγιος αποφάσισε να προχωρίσει στην πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, αναγνωρισμένη για τη μοναδική και διαφανή συνεισφορά της στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη, το «Μοιράζομαι».

    Γιώργος Λάγιος

    Στη συνέχεια αποφάσισε να μελετήσει ακόμα περισσότερο τον ανθρώπινο νου και την ανθρώπινη συμπεριφορά.

    Ξεκίνησε να παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας (Mastering Cognitive Behavioral Therapy) στο Hellenic American University το οποίο είναι πιστοποιημένο από την πολιτεία του New Hampshire, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ συμμετείχε και σε πάρα πολλές ημερίδες.

    Το «Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;» είναι το βιβλίο του Γιώργου Λάγιου μέσα από το οποίο προσφέρει μία μοναδική οπτική σχετικά με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων, χωρίς να το έχουν σκεφτεί αρκετά και χωρίς προετοιμασία για το πώς αυτές οι αποφάσεις θα επηρεάσουν πραγματικά τη ζωή τους.

    Ανέλυσε λεπτομερώς και ως Life mentor τι σημαίνει το να είσαι γονιός και ποια είναι η ουσιαστική ευθύνη της κοινωνίας απέναντι στα παιδιά.



    ΣΧΟΛΙΑ