• LIFE&STYLE

    GNTM 2: Τι πρέπει να κάνουν τα μοντέλα για να μπουν στο ριάλιτι

    • NewsRoom


    Ο δεύτερος κύκλος του «GNTM» είναι γεγονός και επιβεβαιώνεται πλέον και από τα τρέιλερ που άρχισε να μεταδίδει το Star. Τι ζητούν άραγε φέτος οι κριτές; Τι θα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιες  που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο;

    Πέρα από τις συνηθισμένες ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο, ηλικία, βάρος, χρώμα μαλλιών και ματιών, χόμπι και ενδιαφέροντα) οι υποψήφιες θα πρέπει να αιτιολογήσουν γιατί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ένα από τα ελληνικά Next Top Models. Επίσης, καλούνται να περιγράψουν τον εαυτό τους, να ορίσουν το όνομα του διάσημου ειδώλου τους, να ονοματίσουν αιτιολογώντας το αγαπημένο τους μοντέλο, καθώς και τους αγαπημένους τους σχεδιαστές μόδας.

    Επιπλέον, όλες όσες θέλουν να βρεθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής πρέπει εκ των προτέρων να απαντήσουν στην εξής ερώτηση: «Τι δεν θα έκανες σε μια φωτογράφηση;». Επίσης, στη λίστα των ερωτημάτων η υποψήφια καλείται να δώσει μία απάντηση στα εξής: «Θα υπάρχουν κάμερες που θα σε καταγράφουν όλη την ώρα. Θεωρείς ότι θα είσαι άνετη όταν θα σου ζητηθεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μπροστά στην κάμερα;».

    Πάντως η εκκίνηση της προετοιμασίας του «GNTM 2» δόθηκε και μέσω ανάρτησης της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία από το Instagram ενημέρωσε το κοινό της για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας με μια φωτογραφία-κολάζ, όπου εμφανίζονται οι τέσσερις κριτές με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ και η Ζενεβιέβ με την Έλενα Χριστοπούλου σαν άγγελοι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου



    ΣΧΟΛΙΑ