Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βαγγέλη Μαρινάκη: Υπάρχει σχέση αλληλοσεβασμού, αλλά είναι στη λάθος ομάδα

Life & Style

GNTM 2: Τι πρέπει να κάνουν τα μοντέλα για να μπουν στο ριάλιτι

Comments

Ο δεύτερος κύκλος του «GNTM» είναι γεγονός και επιβεβαιώνεται πλέον και από τα τρέιλερ που άρχισε να μεταδίδει το Star. Τι ζητούν άραγε φέτος οι κριτές; Τι θα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιες  που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο;

Πέρα από τις συνηθισμένες ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο, ηλικία, βάρος, χρώμα μαλλιών και ματιών, χόμπι και ενδιαφέροντα) οι υποψήφιες θα πρέπει να αιτιολογήσουν γιατί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ένα από τα ελληνικά Next Top Models. Επίσης, καλούνται να περιγράψουν τον εαυτό τους, να ορίσουν το όνομα του διάσημου ειδώλου τους, να ονοματίσουν αιτιολογώντας το αγαπημένο τους μοντέλο, καθώς και τους αγαπημένους τους σχεδιαστές μόδας.

Επιπλέον, όλες όσες θέλουν να βρεθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής πρέπει εκ των προτέρων να απαντήσουν στην εξής ερώτηση: «Τι δεν θα έκανες σε μια φωτογράφηση;». Επίσης, στη λίστα των ερωτημάτων η υποψήφια καλείται να δώσει μία απάντηση στα εξής: «Θα υπάρχουν κάμερες που θα σε καταγράφουν όλη την ώρα. Θεωρείς ότι θα είσαι άνετη όταν θα σου ζητηθεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μπροστά στην κάμερα;».

Πάντως η εκκίνηση της προετοιμασίας του «GNTM 2» δόθηκε και μέσω ανάρτησης της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία από το Instagram ενημέρωσε το κοινό της για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας με μια φωτογραφία-κολάζ, όπου εμφανίζονται οι τέσσερις κριτές με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ και η Ζενεβιέβ με την Έλενα Χριστοπούλου σαν άγγελοι.

https://www.instagram.com/p/Bu84OQ8nc5e/?utm_source=ig_embed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βαγγέλη Μαρινάκη: Υπάρχει σχέση αλληλοσεβασμού, αλλά είναι στη λάθος ομάδα
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό – Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι στον Παναθηναϊκό για πάντα (video)
Διακοπές με yacht για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Καμία στιγμή ευτυχίας δεδομένη»
Δούκισσα Νομικού: Διακοπές σε εξωτικό προορισμό με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη
Βαρύ πένθος για τον Λιονέλ Μέσι: Πέθανε ο πατέρας του, Χόρχε
Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα
Deep Blue: To super yacht του μισού δισεκατομμυρίου στον Πόρο (video)