• Media

    Γιώργος Λιάγκας: Τρία κρούσματα στο «Πρωινό» – Πότε επιστρέφει η εκπομπή (video)

    • NewsRoom

    Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά


    Τους λόγους για τους οποίους αυτή την εβδομάδα η εκπομπή «Το Πρωινό» δεν θα βγει στον αέρα εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα».

    Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιάγκας, βρέθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού στο «Πρωινό» με αποτέλεσμα τη διακοπή της εκπομπής.

    Πρόκειται για έναν εξωτερικό συνεργάτη και άλλους δύο συντελεστές της εκπομπής, ο ένας μάλιστα από αυτούς που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες.

    Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως καλώς εχόντων των πραγμάτων, το «Πρωινό» θα βγει ξανά στον αέρα την προσεχή Δευτέρα.

    «Δύο φορές την εβδομάδα κάνουμε rapid test στον ΑΝΤ1. Την Παρασκευή ένας από τους εξωτερικούς συνεργάτες βγήκε θετικός. Έτσι λοιπόν υποβληθήκαμε όλοι σε μοριακό τεστ και βγήκαν θετικοί και άλλοι δύο συνεργάτες, ο ένας είναι μπροστά από τις κάμερες και ο άλλος πίσω από τις κάμερες. Άρα έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού στην εκπομπή. Ως εκ τούτου πρέπει να μείνουμε εκτός εκπομπής όσες μέρες αναφέρει το πρωτόκολλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

    Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης ότι «Χθες κάναμε όλοι τεστ για να δούμε αν κολλήσαμε κι άλλοι, είναι αρνητικά τα τεστ όλων. Ακόμα κι ένα από τα τεστ των τριών ανθρώπων που ήταν θετικοί, είναι αρνητικό. Είναι καλά τα παιδιά. Τα δύο από τα τρία παιδιά έχουν πολύ ήπια συμπτώματα και ο τρίτος είναι ασυμπτωματικός. Από Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε κοντά σας».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    MasterChef 5: Γνωρίστε τους 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

    Άγριες Μέλισσες: Θα καταφέρει ο Βόσκαρης να γλιτώσει; Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 15-18/2

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ