ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαζί πέρασαν το Σαββατοκύριακο των Ευρωεκλογών ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά.
Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει τη φήμη που τους θέλει να βρίσκονται σε σχέση, οι δυο τους, σύμφωνα με το Happy Day, βρέθηκαν στον Πόρο.
Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του για το επόμενο έτος με τον ΑΝΤ1, προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε: «Χαμένος στον παράδεισο».
Σχολιάζοντας το ρεπορτάζ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι η ραδιοφωνική παραγωγός είναι σε μια πολύ καλή φάση στη ζωή της, αλλά δεν θέλει να μιλήσει δημόσια για την προσωπική της ζωή.
Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά:

Δείτε το βίντεο από το Happy Day:
Διαβάστε επίσης:
Οι μεταγραφές στην τηλεόραση, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και πόσα λεφτά παίρνουν οι παρουσιαστές
Γιώργος Λιάγκας, τα τρία… καλά της μοίρας του: Συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, βίλα στην Τήνο και νέος έρωτας
Γιώργος Λιάγκας-Μαρία Αντώνα: Η φημολογούμενη σχέση και το σπίτι στη Γλυφάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΥ: Τρεις θάνατοι συνδέονται με πιθανό ξέσπασμα ιού hantavirus σε κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό
- ΗΠΑ: Εξακριβώθηκε ότι ο δράστης στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου πυροβόλησε μυστικό πράκτορα
- Δύο κρατούμενοι νεκροί μετά από συμπλοκή στις Φυλακές Νιγρίτας – Διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα
- ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός εμπόδισε 49 πλοία να αποπλεύσουν από ιρανικά λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.