• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λιάγκας: «Λύγισε» μιλώντας για το διαζύγιό του (video)

    • NewsRoom
    λιαγκας

    Γιώργος Λιάγκας


    Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώην συζύγους του, καθώς και τα παιδιά του.

    Μια φράση του γνωστού ηθοποιού στάθηκε ικανή να συγκινήσει τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδιά του.

    «Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα.

    Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα ‘ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;’», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κι έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να δακρύσει.

    «Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος.

    Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ