• LIFE&STYLE

    Γιώργος Αγγελόπουλος: «Νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν και κανένας άλλος» (video)

    • NewsRoom
    αγγελοπουλος-ντανος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου με τίτλο «Ντάνος: Μία αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου», ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

    Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor που πλέον έχει εισχωρήσει για τα καλά στον καλλιτεχνικό χώρο με τη συμμετοχή του στη σειρά «Το Τατουάζ», ζήτησε συγγνώμη από τις γυναίκες που έχει πληγώσει, ενώ αναφέρθηκε στην οικογένειά του.

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως άλλοι παίκτες ριάλιτι κάνουν δημόσιες εμφανίσεις επί πληρωμή, ενώ εκείνος επέλεξε να μην το κάνει.

    «Μου έγιναν πάρα πολλές προτάσεις που είναι τιμητικές, από εκεί και πέρα δεν ήξερα τι ακριβώς να πάω να κάνω. Το να πάω απλά για να παρευρεθώ σε ένα μέρος και να πληρωθώ, θα ήταν άβολο.

    Είχα ξεκινήσει ήδη το βιβλίο και αποφάσισα όταν ολοκληρωθεί να ξεκινήσω να συναντήσω τον κόσμο που ήθελε να με δει και θέλω κι εγώ να τον δω. Ο πιο βασικός λόγος που δεν το έκανα είναι γιατί ήθελα να δω και να αξιολογήσω την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν βγαίνοντας από αυτό το πράγμα, μετά από 6 δύσκολους μήνες», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

    «Όταν μπήκα στο Survivor, είχα ζητήσει κάτι το οποίο έγινε και με το παραπάνω και μου δόθηκαν και εφόδια, μια αναγνωρισιμότητα για να συνεχίσω. Από εκεί και πέρα ήταν πάρα πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι μπορώ να κάνω κάποια από τα οποία μου προσφέρθηκαν και είμαι ευχαριστημένος», ανέφερε ο ίδιος.

    Γιώργος Αγγελόπουλος

    «Το ποτό δεν σε κάνει να ξεχνάς…»

    Μιλώντας για την οικογένειά του, ο Ντάνος αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον πατέρα του, αλλά και τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε.

    «Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο κομμάτι του βιβλίου. Είχα την τύχη να έχω καλούς γονείς, απλά έχουν κι αυτοί δικαίωμα να κάνουν τα λάθη τους. Κανένας δεν τα κάνει όλα σωστά και μέσα σε όλο αυτό, αν εξαιρέσεις το θάνατο του πατέρα μου, δεν θα άλλαζα τίποτα.

    Ο πατέρας μου δεν προσπάθησε να χωρίσει την οικογένεια, προσπάθησε να αντιδράσει και κάποια πράγματα δεν ήταν ευχάριστα. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκεφτόταν γιατί ήμουν πολύ μικρός.

    Ο πατέρας μου δεν είχε γεννηθεί αλκοολικός, ήταν καθαρά συναισθηματικοί οι λόγοι. Ο λόγος που δεν θέλω να ζαλιστώ εγώ και να με δει κάποιος ζαλισμένος, είναι επειδή θέλω να έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Υπάρχει και η επόμενη μέρα που δεν μπορούμε να τα γκρεμίσουμε όλα. Το ποτό δεν σε κάνει να ξεχνάς…», αποκάλυψε.

    Γιώργος Αγγελόπουλος

    «Νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν και κανένας άλλος»

    Όσο για το κεφάλαιο γυναίκες, ο Ντάνος εξέπληξε με τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε.

    «Το κεφάλαιο με τα κορίτσια, το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα. Δεν ήμουν αυτό που είμαι σήμερα. Το έγραψα ως ένα μεγάλο συγγνώμη σε οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει.

    Νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν και κανένας άλλος. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποιες γυναίκες επίτηδες, αλλά το έκανα», είπε.

    αγγελοπουλος
    Γιώργος Αγγελόπουλος

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Πανικός για τον Ντάνο στην παρουσίαση βιβλίου του (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξω φρενών η Μέγκι με την Βίκυ Καγιά: «Εξαιτίας μου ανέβηκαν τα νούμερα στο GNTM!» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκρή η Lisa Sheridan στα 44 χρόνια της



    ΣΧΟΛΙΑ